2777
2789
عنوان

شیرمادر

| مشاهده متن کامل بحث + 470 بازدید | 79 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم مثل توام ..دکتر از پروتئین گاوی هر دومون رو محروم کرده نباید بخاطر حساسیتش بخوریم.چندوقتشه بچت

میفهم چی میگی بددردیه فقط میتونم براش گریه کنم خیلی ضعیفه دعاکنیدهمه بچه هاخوب بش پسرمنم 

۱ سالش شده ولی علامتش هس ک خوب نشده 

بچه منم پس فردا  یکسالش  میشه.دکتر گفته خودش حساسه.نباید نه خودت ون بچه تا دوسالکی پروتئین گاوی مصرف کنید .خودمم شیر افتضاح اینقدر ک حرص،میخورم.راستی علایمش چیه که هنوز خوب نشده؟

من هونحایی خراب کردم                                         که فکر کردم اگه                                          احساسمو صادقانه بگم بهتره...!!!
بچه منم پس فردا  یکسالش  میشه.دکتر گفته خودش حساسه.نباید نه خودت ون بچه تا دوسالکی پروتئین ...

بدنش جوش ریزمیزنه مخصوصاروباسنوقفسه سینش طفلی همش میخارونه اطراف نقعدشم بعدمدفوع انقدقرمز میشه جوش میزنه بعضی وقتام پاپولوکهیرمیزنه

بدنش جوش ریزمیزنه مخصوصاروباسنوقفسه سینش طفلی همش میخارونه اطراف نقعدشم بعدمدفوع انقدقرمز میشه جوش م ...

دقیقا مثل پسر منه.پسر من اگر چیزایی ک گفته نخور  حتی یکذره خودمم بخورم اسهال میشه 

من هونحایی خراب کردم                                         که فکر کردم اگه                                          احساسمو صادقانه بگم بهتره...!!!