2777
2789
عنوان

شیرمادر

| مشاهده متن کامل بحث + 470 بازدید | 79 پست
پسر من 8کیلوه دکترش میگفت خیلی کم وزنه خیلی

هم دردیم وقتی کسایی ک نمیدونن الرژی داره میگن چرابهش میوه نمیدی اینوبده اونوبده بزارچاق بشه نمیتونم چیزی بگم چشام پرمیشه میگم دوس نداره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ماءالشعیر

آبگوشت

زیره و رازیانه و شوید ( قطره شیر افزا)

سوپ.

به طور غریبی دنیا داره پر میشه از آدمهایی که کنترلی روی رفتار و زندگی خودشون ندارن، ولی شدیداً اصرار دارن رفتار و زندگی دیگران رو کنترل کنن.

بخدا من دیکه دلم نمیخاد جایی برم.ازبس حرفهای تو مخی میزنن..فکر میکنن از زور بدبختی ونداری بجهامون لاغرن.از هیجی خبر ندارن فقط حرف میزنن.پس بیخیال باش هرکی بهت گفت  بگوناراحتی ببر چاقش کن بیارش

من هونحایی خراب کردم                                         که فکر کردم اگه                                          احساسمو صادقانه بگم بهتره...!!!

بهش موز بده رنده کن. خودتم رازیانه دم کن بانبات خوبه.من بعضی وقتا میخورم

من هونحایی خراب کردم                                         که فکر کردم اگه                                          احساسمو صادقانه بگم بهتره...!!!
برنج گوشت روغن حيووني كاچي موز عالييييي ن

روغن حیوانی هم جزوه گاویه

۱ سالش شده ولی علامتش هس ک خوب نشده 

شیره انگور وارده کنجد عالیه آبگوشت با گوشت گوسفندی عالیه مایعات کلا موثره زیاد بخورچهار مغز و عسلم عالیه....من هر وقت آبگوشت بخورم تا فرداشب چیزی نخورم سینم پره

غذاهای دیگه ام ماکارونی با گوشت چرخ کرده، حلیم گندم با گوشت گوسفندی، کبابم خوبه... 

انشاءالله بدردت بخوره

شیره انگور وارده کنجد عالیه آبگوشت با گوشت گوسفندی عالیه مایعات کلا موثره زیاد بخورچهار مغز و عسلم ع ...

مرسی ازلطفت ولی بیشترشونونمیتونم ب خاطرپسرم بخورم