2777
2789
عنوان

شرایط برای فرزند دوم

| مشاهده متن کامل بحث + 359 بازدید | 62 پست
همه جورمیشه بچه بزرگ کرد الان جاری من نمیزاره آب تو دل بچه اش تکون بخوره هرچی اراده کنه بچه از زیرسن ...

بله سرمایه ان ، منم با روش اول موفق نیستم ، کلا برآورده کردن نیاز فرزند سه مرحله داره که باید همشون رعایت بشن که به تعادل برسه

ولی اینکه تو سختی باشن هم موافق نیستم ، میگم اونا که نخواستن بیان ، ما آوردیمشون ، پس مسئول راحتی و خوشی و آینده شون هستیم

ترسم که غمت از جان بیگانه کند مارا ...🖤

بالاخره تلاش دارم میکنم براش ، نمیخوام آینده خودم بخاطر بچه ها خراب بشهمن با دانشگاه حالم خوبهبچه ها ...

بچه بیشتراز لیسانس مامانش به خواهربرادر نیازداره خودم دکتری دارم واینو میگم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من ۳۷ سالمه دومی رو باردارم. بچه اولم کلاس سومه.خیلی دیر تصمیم گرفتم بچه دوم بیارم پشیمونم.خونه داری ...

ایرادی نداره آخه ۳۷ هم سن خوبیه ، من خیلی دیدم تو این سن دومی آوردن و خیلی هم موفق بوده

چون درمورد تحصیل و پیشرفت گفتی اول از همه به خودت برس توی این زمینه بعد اقدام کن برای بارداری این که ...

آفرین درد منم همینه ولی از طرفی فاصله سنیشون زیاد میشه

بله سرمایه ان ، منم با روش اول موفق نیستم ، کلا برآورده کردن نیاز فرزند سه مرحله داره که باید همشون ...

خوشی ورفاه یه مفهوم نسبیه همیشه سطح بالاتری ازش وجود داره اگر بخوای کمال گرا باشی یکیشم نبایدبیاری درحدی که بچه عقده ای نباشه ولی اینکه هرچی خواست براش فراهم شه بدتربچه روخراب میکنه دیدم که میگم بچه های بی دست وپایی که مامان باباها فقط سرویس دادن بهشون وکوچکترین توانایی حل چالش های زندگی روندارن

آفرین درد منم همینه ولی از طرفی فاصله سنیشون زیاد میشه

اشکالی نداره می تونی با هم اختشون بدی خیلیا هستن فاصله ۸ و ۱۰ ساله دارن با خواهر برادراشون ولی صمیمیت هست 

یه مادری که خواستش رسیده و شاده و دیر بچه دار شده خیلی بهتر از مادریه که خواسته ش رو سرکوب کرده و چند تا بچه پشت سر هم آورده

از لحاظ روحی اوکی باشی بهتر برای بچت وقت میذاری

خوشی ورفاه یه مفهوم نسبیه همیشه سطح بالاتری ازش وجود داره اگر بخوای کمال گرا باشی یکیشم نبایدبیاری د ...

موافقم ، ولی یه شرایط نسبی باید باشه

مثال میزنم من پسرم ۵ سالشه لباساشم خودش تا میکنه میزاره تو کشو ، کاراشو خودش انجام میده

یدونه یا سه تا ، بستگی داره چطور بار بیاد

اشکالی نداره می تونی با هم اختشون بدی خیلیا هستن فاصله ۸ و ۱۰ ساله دارن با خواهر برادراشون ولی صمیمی ...

چقدر طرز فکرمون یکی یه ، منم همینو میگم ، میگم مادر شاد و مستقل و یه خواهر یا برادر مثلا ۸ سال کوچیک تر بهتر از یه مادر عصبی و افسرده است با یه خواهر و برادر ۵ سال کوچکتر

موافقم ، ولی یه شرایط نسبی باید باشهمثال میزنم من پسرم ۵ سالشه لباساشم خودش تا میکنه میزاره تو کشو ، ...

آره تربیت که مهمه ولی یه چالشایی وقتی یکی باشن اصلا باهاش مواجه نمیشن تا یادبگیرن وتوزندگی به کاربگیرن مثلا حل اختلاف ،گذشت، سازگاری ، تحمل همدیگه ، تقسیم کردن و...اینه که پس فرداهم توزندگی تاتقی به توقی خوردبه طلاق میرسن 

چقدر طرز فکرمون یکی یه ، منم همینو میگم ، میگم مادر شاد و مستقل و یه خواهر یا برادر مثلا ۸ سال کوچیک ...

دقیقا

توی اکثر فرهنگ ها وقتی یه زن ازدواج می‌کنه تمام خواسته هاش میشن درجه دوم 

همسر و بچه ها و موفقیت اونا میشه درجه اول

از خودش و ارزوش میزنه، همسرش موقعیت شغلی و تحصیلی بهتری پیدا میکنه، بچه ها همینطور

از آخر خودش میمونه و حسرت با اینکه بچه های خوبی بزرگ کردن و براشون خوشحاله ولی یه خودش نرسیده

خودت همیشه درجه اول باش

آره تربیت که مهمه ولی یه چالشایی وقتی یکی باشن اصلا باهاش مواجه نمیشن تا یادبگیرن وتوزندگی به کاربگی ...

یا تومدرسه ومحیط کار ودر کل اجتماع نمیدونن چطورمشکلاشونو حل کنند چون قبلا توخونه تمرین نکردن با خواهربرادراشون

آره تربیت که مهمه ولی یه چالشایی وقتی یکی باشن اصلا باهاش مواجه نمیشن تا یادبگیرن وتوزندگی به کاربگی ...

انشالله که اینطور نمیشه

ولی خب خواهر و برادر باید باشه ، اما خب با یه تفاوت سنی مثلا ۸ ساله 

شرایط من اینطور ایجاب میکنه بالاخره

اولویت خودم هستم😅

دقیقاتوی اکثر فرهنگ ها وقتی یه زن ازدواج می‌کنه تمام خواسته هاش میشن درجه دوم همسر و بچه ها و موفقیت ...

دقیقا همینطوره

من کلا ۲۲ سالمه و نمیتونم از آرزوها و خواسته هام دست بکشم

با اینکه برای خانوادمم تلاش میکنم ، برای آرامش و حال خوبشون ولی اگر من به جایی برسم ، اوناهم بهم افتخار میکنن خب

انشالله که اینطور نمیشهولی خب خواهر و برادر باید باشه ، اما خب با یه تفاوت سنی مثلا ۸ ساله شرایط من ...

فاصله  سنی اونقدر مثل دوتاتک فرزنده.به دردتومیخوره ولی بچه ها خیلی به دردهم نمیخورن موفق باشی

فاصله سنی اونقدر مثل دوتاتک فرزنده.به دردتومیخوره ولی بچه ها خیلی به دردهم نمیخورن موفق باشی

ممنونم ، همچنین شما

بالاخره منم تو زندگی سهم دارم