2777
2789
عنوان

خبر بارداری به خانواده شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 997 بازدید | 77 پست
میدونم چی میگی،، شوهرت میخواد عادی سازی روابط کنه و رابطتتونو با هم خوب کنه ولی تجربه میگه کسی که خو ...

دقیقا همینطوره. اره تصمیم دارم خودم نگم بهشون .اصلا دربارش باهاشون حرف نزنم همسرمم ب زورم شده نگه میدارم نگه البته اگه تاالان نگفته باشه تا تعیین جنسیت بشه بعد. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پدربزرگ مادربزرگی که مادرو نمیخوان بنظرت با نوه رابطشون چطوری میشه. من این موردو دیدم ک مادرو نمیخوا ...

برا ما که دوستشون داشتن

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".

عزیزم بعد از سونو قلب بگو بهشون 

فقط 22 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پروفایل کپی نشه پلیز ❌❌❌❌ خودمم . من فاطمم   از یه خونه ی دنج ک تموم دنیامه 🌎🌝 یه دونه 😁 شوهر دارم که پسرخالمه 👫 نزدیک یه ساله رسمی هم شدیم و ازدواج کردیم ازاون عشقای فامیلی 😁😁😁❤❤❤ توی ده باصفا کنار تموم فامیلام زندگی میکنم ( شاید فکر کنی رضایت دارم ولب نه چالش دارم 💔🤣)،سعی میکنم ادم خوبی باشم مگه چندسال قراره تو این دنیا باشیم 😘😘😘😘 من درونگرام از جمع اجتماع فراریم عاشق تنهایی خونه البته طبیعت عشقههههه😙 یه نیمچه اشپزم و عاشق غذا  تو تاپیکا اشپزی تگم کنین مرسی  عشقای من بوس به لپای تپلی تون 😌💋  همین دیگه 😅 بایییییی 👋 دارم گواهینامه میگیرم اگه تجربه ای از ازمون توشهری داری بگو بهم مرسی جیگر ❤🎀🫀 راستی قنادم  سوال داری بپرس

چندین نفر زنگ زدن نصیحتم کردن که بزار بیان بچه رو ببینن ناراحتنوقتی میگم تلفنی هم نزدن باورشون نمیشه

مال شما تا این حد بوده که واسطه فرستادن مال من اصلا انگار نه انگار که برای اولینبار صاحب نوه شدن و اصلا دلشون میخواد ببیننش دخترم رو میخواستم ببرم سنجش نمیدونست عمه و عمو چیه گفته بودن سوال میشه براش توضیح دادم یاد گرفت😂

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

چندین نفر زنگ زدن نصیحتم کردن که بزار بیان بچه رو ببینن ناراحتنوقتی میگم تلفنی هم نزدن باورشون نمیشه

من حدس میزنم چرا لج میکنن باهام ولی اینجا نمیگم واقعا کوته فکرن

برای سلامتی دوتا بچه هام صلوات بفرستید💖💖💖

مال شما تا این حد بوده که واسطه فرستادن مال من اصلا انگار نه انگار که برای اولینبار صاحب نوه شدن و ا ...

نه بابا 

چه واسطه ای 

مثلا میرفتن خونه اقوام 

یا دوستی رو می‌دیدن

گریه زاری میکردن و بد منو میگفتن

اگر به عنوان واسطه بود 

که من از اونام که کوتاه میام به احترام طرف ....

نه بابا چه واسطه ای مثلا میرفتن خونه اقوام یا دوستی رو می‌دیدنگریه زاری میکردن و بد منو میگفتناگر به ...

اینا حتی در این حد هم انجام ندادن به همه میگفتن ما خودمون نمیخوایم و خوشمون نمیاد از خودش و بچش بعد اینجا میگن بچه خانواده پدری لازم داره می‌خوام صدسال سال وجود نداشته باشن که به درد بچم بخورن 

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

اینا حتی در این حد هم انجام ندادن به همه میگفتن ما خودمون نمیخوایم و خوشمون نمیاد از خودش و بچش بعد ...

خوبه لااقل برای شما دروغگو نیستن و صادقانه میگن

من دیگه خجالت شدم جلو مردم انقد دروغ بافتن که خودشون رو خوب جلوه بدن

منو دیو 

اگر منطقی فکر کنیم واقعا بچه نیاز داره قوم و خویش داشته باشه

اما وقتی ما رو نمی‌خوان

چه کنیم؟

زوری که نمیشه 

خوبه لااقل برای شما دروغگو نیستن و صادقانه میگنمن دیگه خجالت شدم جلو مردم انقد دروغ بافتن که خودشون ...

به قوم و خویش درست و حسابی نیاز داره نه به فامیل پر حاشیه و پر دردسر و بی احساس بیخیال اهمیت ندارن بچه من دیگه نصف دوران کودکیش بدون خوانده پدری گذشت بقیشم میگذره

به قوم و خویش درست و حسابی نیاز داره نه به فامیل پر حاشیه و پر دردسر و بی احساس بیخیال اهمیت ندارن ب ...

مشکل من یکی دوتا نیست 

اگر رفت و آمدی هم باشه 

باز گرفتارم

به خاطر تربیت بچه 

بچه جاریم و خواهر همسرم حاشیه زیاد دارن....

خواهرای همسرم خیلی باز میپوشن 

همسرم بارها ناراحت شده 

اما روزی به روشون نیاورده

با لباس زیر میمونن 

یکیشون خم که میشه 

با عرض معذرت سینه هاش از داخل لباس زیر میوفته بیرون 

با شورت میمونن

درسته عمه محرم هست 

اما دیگه نه اینطور 

می‌دونن هم من رو تربیت بچه حساس هستم 

اما خیلی اذیت میکنن

مثلا بچم تقریبا نه سالش بود 

عمه ش بهش می‌گفت دختر و پسرا باید دوست باشن باهم 

برن خونه همدیگه 

انقد خون به دلم میکنن که خدا میدونه

مشکل من یکی دوتا نیست اگر رفت و آمدی هم باشه باز گرفتارمبه خاطر تربیت بچه بچه جاریم و خواهر همسرم حا ...

چقدر بی فرهنگن 😵‍💫