2777
2789
عنوان

خبر بارداری به خانواده شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 999 بازدید | 77 پست
وقتی باهاتون خوب نیستن خبر بارداریو چرا بهشون بگین

همسرم قبول نمیکنه میگه اونا عوض شدن ببین هروقت بهم زنگ میزنن حالتو میپرسن. در حالیکه سایمو با تیر میزنن انقدم دو رو تشریف دارن ک نگو. وگرنه ب من باشه بعد بدنیا اومدن بچه میگم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نهمیشه زایمان کنم خودم برم؟بچه اول هم همین برنامه بودما رو نمی‌خوان کلا

نه حالا زودی بعد زایمان. گفتی یک سال و نیم گذشته

نمیدونم مشکلتون چی بوده ولی بچه هات بزرگ شن پدربزرگ مادربزرگ میخان

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".

بچه من یک سال و خورده ای شده هنوز خبری ازشون نیست فقط اینور اونور میرن اشک میریزن که خواستن بیان من ...

خوبه همسرت مجبورت نمیکنه بری یا بچه رو ب زور ببره خونشون. برا من بود تا الان هزار بار رفته بود.

بچه من یک سال و خورده ای شده هنوز خبری ازشون نیست فقط اینور اونور میرن اشک میریزن که خواستن بیان من ...

مال من شش سالش شده فقط بیرون دیدنش هیچ وقت نیومدن دیدنش

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

مامان من اومد خونمون اخه ما شهر دیگه زندگی میکنیم از نحوه غذا خوردن من ک زیاد شکمو شده بودم فهمیده ه ...

بچه رو وارد مشکلات خودتون نکنین 

چون اینطور که بوش میاد بعد دنیا اومدنش هم بچه رو قربانی لجبازی خودتون میکنین.

فقط شما رو نمی‌گم. خانواده ی شوهرت هم همینطور. 

🇮🇷 پروردگارا، زنانی که خود را پوشیده نگه می‌دارند، مشمول رحمت و غفران خود بگردان. (مستدرک الوسایل، ج ۳، ص ۲۴۴)  حضرت محمد ص                                                      (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود)

نه حالا زودی بعد زایمان. گفتی یک سال و نیم گذشتهنمیدونم مشکلتون چی بوده ولی بچه هات بزرگ شن پدربزرگ ...

پدربزرگ مادربزرگی که مادرو نمیخوان بنظرت با نوه رابطشون چطوری میشه. من این موردو دیدم ک مادرو نمیخواستن نوه ها میرفتن پیششون الان ک بزرگ شدن میگن ک درباره مادرشون بدمیگفتنو دیگه نمیرن خونشون.

همسرم قبول نمیکنه میگه اونا عوض شدن ببین هروقت بهم زنگ میزنن حالتو میپرسن. در حالیکه سایمو با تیر می ...

میدونم چی میگی،، شوهرت میخواد عادی سازی روابط کنه و رابطتتونو با هم خوب کنه ولی تجربه میگه کسی که خوب نیست هیچوقت با هم خوب نمیشن... تا یه مدتم فیلم بازی کنن بازم نمیتونن با شما خوب باشن..به هر حال گفتن و نگفتنش خیلی مهم نیست... مهم اینه که از زبون خود شما نشنون..

حال یک دل را اگر کردی خراب، آماده باش          اشک چشم دلشکسته، خانه ویران می کند

وا باورم نمیشه😳

ولی مال من میگن وقت نمی‌کنیم بریم 

برای سلامتی دوتا بچه هام صلوات بفرستید💖💖💖

بچه رو وارد مشکلات خودتون نکنین چون اینطور که بوش میاد بعد دنیا اومدنش هم بچه رو قربانی لجبازی خودتو ...

اتفاقا میخوام حدو مرز بزارم ک دیگه بچه بدنیا اومد همه چی سر جاش باشه. دیگه اونموقه هم شرو نکنن با کنایه صحبت کردنو دورویی.

نه حالا زودی بعد زایمان. گفتی یک سال و نیم گذشتهنمیدونم مشکلتون چی بوده ولی بچه هات بزرگ شن پدربزرگ ...

بله 

مادر بزرگ که نمیشه گفت 

چون نامادری همسرم هست و کارش دشمنی کردن ....

اول ازدواج به همسرم گفت تو جز این خانواده نیستی 

زنت هم نیست 

بارها و بارها و بارها پیش قدم شدیم 

بارها و بارها و بارها کوتاه اومدیم 

اما دیگه خسته شدم 

چرا من باید تنهایی بکشم

جلوی خانوادم م خجالت بکشم که کسی براش مهم نیست زایمان کردم

بعد از اون طرف برن به مردم بگن چندبار خواستیم بریم دیدن بچه ،مادرش نذاشته ؟

پدربزرگ مادربزرگی که مادرو نمیخوان بنظرت با نوه رابطشون چطوری میشه. من این موردو دیدم ک مادرو نمیخوا ...

اونی که هرگز دیدن نوش نمیاد اصلا براش نوه مهم نیست که بخواد به بچه محبت هم کنه چنین فامیل پدری رو کنار خودش نداشته باشه ارامشش بیشتره

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز