2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میدونی مثلا دارم یه متن میخونم نوشته بود اگ ذهنتون کنترل نکنی دچار بیماری میشی وااای من حالم خراب شد ...

شما بین پیغمبرها جرجیس رو انتخاب کردی؟ کتاب داستان و رمان بخون نه کتاب روانکاوی. فیلم ببین یه سریال مهیج پرکشش ببین. روزی سه بار آرایش کن و طولش بده. به دوستات بگو بیان پیشت. اصلا طرف کتاب روانکاوی نرو. مطمئن باش خوب میشی. 

در زمان بارداری به خاطر تغییرات زیاد سطح هورمونهابالامیره بعداز زایمان به مقدارخیلی زیادی پایین میاد ...

درسته ..خیلی حرفای خوبی میزنی و با آگاهی بهم جواب میدی نه مثل بعضیا ک همینجور چیزای چرتی میپرونن و حال آدمو خراب میکنن ممنون ازت

درسته ..خیلی حرفای خوبی میزنی و با آگاهی بهم جواب میدی نه مثل بعضیا ک همینجور چیزای چرتی میپرونن و ح ...

صبر داشته باش خوب میشی درموردش با همسرت صحبت کن براش وضعیت رو توضیح بده من یادمه به همسرم گفتم من این وضعیتو دارم اگر هر چی بهت گفتم فقط باید سکوت کنی😀😀😀و واقعا درکم کرد و یکی دو ماهه خوب شدم 

شما بین پیغمبرها جرجیس رو انتخاب کردی؟ کتاب داستان و رمان بخون نه کتاب روانکاوی. فیلم ببین یه سریال ...

ممنون عزیزم ..بعدش دیگ حسام اینجوری نیس؟؟؟ وقتی تموم شد ؟

صبر داشته باش خوب میشی درموردش با همسرت صحبت کن براش وضعیت رو توضیح بده من یادمه به همسرم گفتم من ای ...

همسرم درک داره .متاسفانه راجب افسردگی بعد زایمان ک بعضی مامانا بهم گفتن ذهنمو بهم ریختن ...داستانشو گفتن از نوع شدید و وحشتناک..من ترسیده شدم گفتم کاش نرفته بودم ازشون سوال کنم 

تا سالیان نمیمونه به مرور بهتر میشه قرص بخوره بهش اعتیاد پیدا میکنه

اتفاقا افسردگی زایمان موندگار هست 

این تفکر مسخره از کجا اومده ک دکتر اعصاب نباید برن قرص اعصاب نباید بخورن

مگه جسمت مریض بشه میگی دارو نمیخورم ک اعتیاد اوره 

یکم خودتون ابدیت کنید اینقدر تو فرهنگ های عقب افتاده گیر نباشین

هردارویی دوره مصرف داره دکتر خودش مجدد به مصرفشون پایان میده...

چرا باید عمر و زندگیشو بااین حرفای مسخره حروم کنه هیچی از زندگی نفهمه وقتی میتونه با چهارتا قرص حالش خوب کنه 

ممنون عزیزم ..بعدش دیگ حسام اینجوری نیس؟؟؟ وقتی تموم شد ؟

نه خوب میشی اما صبور باش. بدن کلا روی اصل تعادل کار میکنه. افسردگی یه حالت نامتعادله و بدن سعی میکنه خودش رو به حال تعادل برگردونه. شما هم باید کمکش کنی. به نی نی ات فکر کن. اون الآن منتظر انرژی های مثبت و بالاست که از سمت شما بگیره. آیا این مهمترین انگیزه برای خوب بودن نمیتونه باشه؟ 

اتفاقا افسردگی زایمان موندگار هست این تفکر مسخره از کجا اومده ک دکتر اعصاب نباید برن قرص اعصاب نباید ...

من اتفاقا اپدیتم گل قرصی که میخوریم برای بیماری جسمی از سد خونی مغز عبور نمیکنه و یا خیلی کم میکنه پس اعتیاد نداره داروی اعصاب و روان چون مستقیم روی هورمونها تاثیر داره ازسد خونی مغز عبور میکنه و جایگزین مواد شبه افیونی مغز میشه و باعث اعتیاد میشه در ضمن من اصلا نگفتم مهالف دکتر اعصاب هستم اتفاقا در بعضی بیماریهاخیلیم لازمه ولی افسردگی بعد از زایمان نه چون سیر طبیعی بدن هست برای بچه داشتن 

همسرم درک داره .متاسفانه راجب افسردگی بعد زایمان ک بعضی مامانا بهم گفتن ذهنمو بهم ریختن ...داستانشو ...

به نظرم ادم در مورد مشکلش نباید با هر کسی مشورت کنن در نهایت بهت میگن ای بابا چه خبرته قدیم ده تا میاوردن اینجوری نبودن شما دوتا میارید ....

نه خوب میشی اما صبور باش. بدن کلا روی اصل تعادل کار میکنه. افسردگی یه حالت نامتعادله و بدن سعی میکنه ...

منم همش به همین چیزا فک میکنم ک حالم خوب باشه به بچم. راجب افسردگی چیزای بدی گفتن و من ترسیدم و ذهنم هی فکر تولید میکنه ک نکنه فلان و و...یکی بود میگفت میترسم عقلمو از دست بدم ...حالا من ترسیدم ..با خودم میگم اونایی ک دور از جون عزیز از دست دادن اونا چیکار کردن اونا ام خوب شدن و چقد قوی بودن .اینکه چیزی نیس و خوب میشی .کسی دیوونه نشده دیوونه رو فقط آدما بکار میبرن ..

من اتفاقا اپدیتم گل قرصی که میخوریم برای بیماری جسمی از سد خونی مغز عبور نمیکنه و یا خیلی کم میکنه پ ...

افسردگی هر نوعش خطر افرینه اصلا با افسردگی زایمان آشنا هستی ؟

من چندین مورد دیدم بعد زایمان بخاطر افسردگی خودکشی کردن ...

شما گردنت میگیری اگه افسردگی طرف شدید بود و درمان نشد ؟

جواب زندگی و.. میدی ؟مگه شما پزشکی ک تعیین کنی دارو بخوره یا نخوره

اگه لازم نباشه و خفیف باشه قطعا دکتر هم دارو نمیده 

لطفا با طبابت های بی پایه و اساستون با جون دیگران و آیندشون بازی نکنید

اگه قرار باشه با این حرفا کسی دکتر بشه ک همه دیگه دکترن..

به نظرم ادم در مورد مشکلش نباید با هر کسی مشورت کنن در نهایت بهت میگن ای بابا چه خبرته قدیم ده تا می ...

دقیقا من بهش پی بردم قضاوتتم میکنن ..برا بچه اولم سرم اومده این حرفا و مشورتا و نسخه های وحشتناکشون و تو ذهنم مونده بخاطر این میگم ذهنم ریختن بهم