2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگر طولانی مدت شده مثلا بیشتر از دو سه هفته مدام افکار و احساسات عجیب داشتی، لطفا لطفا برو دکتر

مامان من سر همین قضیه هیچ کاری برای افسردگی اش نکرد و خیلییی حالش خراب شد

🌷🌷👏

اشکال نداره دکتر قرصی میده که مانع شیردهی نشه

رفتم وبهم داد واقعا هم استرس را کاهش میداد و آرام میکرد 

اما باز هم با وجود اینکه میگف برا شیردهی ضرر نداره تو نت کلی ضرر نوشته بود 

رفتم وبهم داد واقعا هم استرس را کاهش میداد و آرام میکرد اما باز هم با وجود اینکه میگف برا شیردهی ضرر ...

شما تو نت بزن سرم درد میکنه میگه سرطان مغز داری 

اگه قرار بود با اینترنت جلو بریم که چرا دکتر بشن یه عده

منم یه ماهه زایمان کردم حس میکنم افسردگی گرفتم همش دارم دعوا میکنم با شوهرم 

موقع عصبانیت به فکر خودکشی میفتم حتی یه بار تا پای قرص خوردنم رفتم ولی به خاطر بچم نتونستم 

دیگر تنها،گریه حالم را می داند...از عشق،دلتنگی هایش می ماند...                  

در زمان بارداری به خاطر تغییرات زیاد سطح هورمونهابالامیره بعداز زایمان به مقدارخیلی زیادی پایین میادولی چون بدن بهش عادت کرده میش مثل کسی که اعتیاد داشته و ترک کرده و زمان میخواد تابدن با شرایط جدید سازگار بشه