نداشته باشه اگه بفهمه یکی داره نمیخره میخاد همیشه تک باشه جهیزش رو انقد گشت تا یه چیزی پیدا کنه ک کسی نخریده باشه کلا خیلی خودشو بدتر میدونه حالا به این کنار
بابام تو باشگاه سوار کاری کار میکنه یه شب همینجوری از دهنش د اومد گفت برای فیلم فرمالیته میخاید براتون اسب بیارم زن داداشمم جدی گرفته الان همه جا میگه قراره تو فیلمم اسب باشه چون تکراری نیست و تا الان کسی اینکارو نکرده حالا اینم به کنار اسب رو نمیشه برد تو آتلیه خب مسئولیت داره بعدشم نمیذارن خودشونم نمیتونن برن تو باشگاه اونجا کلی ادم هست کلاس برگزار میشه مسابقه هست و خیلی هم شلوغه اونجا نمیشه که این با لباس عروس برع اونجا حالا نمیدونیم چجوری بهش بگیم نمیشه چون یا قهر میکنه یا هم هی غر میزنه به داداشم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزهگان»شادمان شوند. وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان! من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم 💔همین قدر تلخ💔.
خب اجازه بگیرن یه اسب رو ببرن توی باغ و فیلم بگیرن
اسب خیلی گرونه و مسولیت داره هر کدوم صاحب دارن و..پدرش فقط بابونه نه مدیر
خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزهگان»شادمان شوند. وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان! من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم 💔همین قدر تلخ💔.
خر پیدا کنید سوار بشه تو ادیت و..با کمک هوش مصنوعی خر رو اسب کنید