2777
2789
عنوان

زن داداشم دوست داره هرچی میخره هیچکس تو فامیل

| مشاهده متن کامل بحث + 908 بازدید | 67 پست
ولی اینکه دوست داره چیز غیرتکراری داشته باشه به این معنی نیست که خودش و برتر میدونه هامنم اینجوریم ب ...

کلا حس برتری داره نسبت به بقیه دخترا مثلا فکر میکنه باهوش تره یا اون همش چیزای خوب تو زندگیش تجربع کرده بقیه دخترا نکردن مخصوصا این حس رو به من داره

قشنگه خب ولی به شرطی که شرایطش باشه من بابام اونجا باغبان هست همین

خب اجازه بگیرن یه اسب رو ببرن توی باغ و فیلم بگیرن

خاطرات کهنه را آخر شبی خواهم نوشت /دخترم باید بداند مادرش دیوانه بود...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

با هوش مصنوعی کاری کنید انگار نشسته رو اسب

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

اسب خیلی گرونه و مسولیت داره هر کدوم صاحب دارن و..پدرش فقط بابونه نه مدیر

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

منم دوست دارم همیشه شبیه دیگران نباشم زیاد سخت نگیر بهش 

بجاش فرمالیته رو با استودیویی بگیرن که یروزه میرن شمال از همونجا یه اسب محلی جور کنن 

یا از این اسبای گاری هل میدن یروزه کرایه کنن 

باباتم خودش بگه که حرف زدم اسبو نمیدن برا عکس برداری

فکر نکنم اجازه بدن بعدشم دردسر داره مسئولیت بالایی داره بابای من اونجا یه کارگر ساده هست بنطر شما اسب یک میلیاردی شون رو میدن که ما ببریم؟! 

خر پیدا کنید سوار بشه تو ادیت و..با کمک هوش مصنوعی خر رو اسب کنید 

فکر نکنم اجازه بدن بعدشم دردسر داره مسئولیت بالایی داره بابای من اونجا یه کارگر ساده هست بنطر شما اس ...

خب چرا پدرتون وعده ای داده  که غیرممکنه

خاطرات کهنه را آخر شبی خواهم نوشت /دخترم باید بداند مادرش دیوانه بود...
خودش بره ببینه کثیفن و اونجا بود میده ولش می‌کنه یا جلوی چشمش الکی بابات مثلا حرف بزنه با گوشی برا ه ...

اخه اینجوریه که یه چی بگی اون دیگه تصور میکنه و به همه میگه اصلا یکی نیست بگه اول مطمعن شو بعد همه جا بگو