2777
2789
عنوان

زن داداشم دوست داره هرچی میخره هیچکس تو فامیل

| مشاهده متن کامل بحث + 923 بازدید | 67 پست
من واسه آدمایی که زیاد قهر میکنن یه کار میکنم. بی محلی، خداروشکر تا حالا جواب داده، وقتی قهر میکنه ا ...

داداشم جدیدا بی محلی میکنه قبلا ک قهر میکرد گوشی، شو خاموش میکرد پنج شش روز داداشمم همش پیگیرش میشد ولی جدیدا نه چون دیگه براش عادی شده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با چیزایی که گفتی از این زن زندگی عمل نمیاد بیچاره داداشت بهش بگین هیچ عروسی با مرغ و خروس عکس نگرفت ...

منم خیلی دلم برا داداشم میسوزه بحث یه عمر زندگیه گاهی هست گاهی نیست ولی این ادم یه چی بهش بگی بااااید عمل کنی نکنی نابودت میکنه

داداشم جدیدا بی محلی میکنه قبلا ک قهر میکرد گوشی، شو خاموش میکرد پنج شش روز داداشمم همش پیگیرش میشد ...

واقعا اینطور میشه. چون من متاهلم توی زندگی خودمم بعد از یه مدت رفتارها واسم عادی میشه دیگه اون عکس العمل اول رو نشون نمیدم. 

انشاله خیر باشه 

منم خیلی دلم برا داداشم میسوزه بحث یه عمر زندگیه گاهی هست گاهی نیست ولی این ادم یه چی بهش بگی باااای ...

طول میکشه تا لمش دست داداشت بیاد هیچ روزی هیچ قولی بهش نده 

حتی گاهی همچین آدمها حرف و نظر دادن در مورد آینده و حتی آرزو کردن در مورد آینده رو ممکنه اینجور برداشت کنه که در آینده طرفش میخواد براش همچین کنه. در صورتی که طرفش فقط از آرزوهاش گفته 

رفتار بچه گانه داره زنداداشت که هم به خودش آزار میرسونه هم به بقیه

از همین الان داداشت بهش بگه بابام خواسته اینکارو بکنه پرسیده و کلی پیگیر شده اسبها میلیاردی ان و صاحبانشان نمیزارن کسی نزدیکشون بشه چه برسه به اینکه یه غریبه بیار نزدیکشون بگه که خیلی حساسن 

از الان بگه بهش که بیچاره دلشو صابون نزنه و بعدا دچار شکست نشه حرصشو سر داداشت خالی کنه