2777
2789
۳۰سالکی با ۳۶سالگی چندان فرقی ندارد من میگم کاش همون ۲۵سالگی به دنبالش آورده بودم میگم روز اول مدرسه ...

چی کار کنیم یا سنمون .کاش امام زمان بیاد سیک زندگی مون درست بشه

دختره.۳۲ خیلی خوبه واسه من رفت روی ۳۶ دیگه به نظرم خیلی دیره شما بشی ۸۰ اون ۴۸ داره کافیه دیگه

اوووه چقدر سخت میگیری دختر 

من و مامانم اختلاف سنی زیادی داریم تقریبا از همه بچه هاش با من بیشتر جوره دلمون خیلی به هم نزدیکه 

البته بگم به خود آدم هم ربط داره بعضیا ۲۵ سالشونه ولی انگار ۵۰ سالشونه و دلمرده و بد لباس ان

من ۳۵ ام هنوز نمیدونم کی بچه اولو بیارم هنوز عین ۲۰ ساله هام و فیس ام هم کمتر نشون میده 

قدیم سن پایین بچه میاوردن چون ۵ تا میخواستن الان که یکی نهایت دوتاست و سبک زندگی تغییر کرده پس دلیلی نیست آدم خودشو جلوتر بندازه تو مسئولیت 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۳۰سالکی با ۳۶سالگی چندان فرقی ندارد من میگم کاش همون ۲۵سالگی به دنبالش آورده بودم میگم روز اول مدرسه ...

بستگی به خودت داره گاهی یه ۵۰ ساله از یه ۳۰ ساله جونتر و خوشتیپ تدوین به روزتر هم فکری و هم رفتاری و لباس پوشیدن 

چی کار کنیم یا سنمون .کاش امام زمان بیاد سیک زندگی مون درست بشه

دیگه کاریه که شده 

امیدوارم با اومدنش محبت بیفته تو دلت و به آرامش برسی

فقط 21 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
همیشه توی آسمون، از یه ارتفاعی به بعد،ابری وجود ندارد، پس اگه آسمون دلت ابری شد،با ابرا نجنگ! فقط کمی اوج بگیر.
من نه سال نازایی داشتم دختر اولم سی سالگیم به دنیا اومد .دومی سی و شش.دوستم اولی رو سی و پنج دومی رو ...

جدی اصلن نگران نیستید .منم مشغول درس،یودم به هورم اومدم دیدم وای چه اشتباهی .همون یه دونه پسر کافی یود 

چشم و چراغ خونه من می شه ولی خودش چی دختر دایی اش تا سن بالا مامان داره ولی خودش تو سن کم بی مادر و ...

از کجا میدونی دختر دایی ش تاسن بالا مامان داره ولی دختر شما نه داری تو کارهای خدا دخالت میکنی برا همین گفتم خدا قهرش میگیره میگه مگه تواز من بیشتر میدونی نکن این فکر های شیطانی را بزار کنار دعا کن با این همه ناشکری که کردی خدا ببخش تورا 

بستگی به خودت داره گاهی یه ۵۰ ساله از یه ۳۰ ساله جونتر و خوشتیپ تدوین به روزتر هم فکری و هم رفتاری و ...

بروز که هستم 

پسرم رو گذاشتم غیرانتفاعی و افاده ی اولیای غیرانتفاعی رو که میدونین

مجبورم هرروز تیپ جدید بزنم و آراسته برم دنبال پسرم، که پسرم احساس کمبود نکنه نسبت به اولیای دیگه 

خودم گاهی با این حرف ،خودم رو دلخوش می کنم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
همیشه توی آسمون، از یه ارتفاعی به بعد،ابری وجود ندارد، پس اگه آسمون دلت ابری شد،با ابرا نجنگ! فقط کمی اوج بگیر.
چشم و چراغ خونه من می شه ولی خودش چی دختر دایی اش تا سن بالا مامان داره ولی خودش تو سن کم بی مادر و ...

وااا عزیزم فک کنم شما به یه روانشناس احتیاج داری یا هورمونهات بالا زده اینها افکار منفی هست 

عمر دست خداست یکی تو اوج جوانی  و بیماری میمیره یکی هم ۱۲۰ سال عمر میکنه باعزت و سرپا 

وااا عزیزم فک کنم شما به یه روانشناس احتیاج داری یا هورمونهات بالا زده اینها افکار منفی هست عمر دست ...

ان شا الله که اینجوری باشه  .اخه الان تمام دوست های من مامان دارن حالا تا ده سال دیگه کم کم پیر شن 

اون ها سناشون جوانه

نه اتفاقا اکثرا شاغل هستند و هم سن خودم و تحصیل کرده

ولی طرز پوشش و حرفاشون،اتفاقا آدم رو قانع می کنه تو سن پایین بچه آوردن اشتباه محضه 

ببین همین دانشگاه باعث شد من پسرم رو تو ۲۵سالگی بدنیا بیارم

1
5
10
15
20
25
30
35
40