2777
2789
دعا کن برام .الان که انگار دارم می رم غسالخانه بشورنم

نگو عزیزم این حرفا رو توروخدا چطور دلت میاد 

ذکر بگو لعنت کن شیطون رو تا دست از سرت برداره 

تو که خیلی جوانی 

الان دوره زمونه تغییر کرده خیلی این عادی شده که خانمها بالای ۴۰ بچه اول میارن باید ببینیشون چقدر به بچه ها و خودشون و خونه زندگیشون هم میرسن و شادن 

وااا عزیزم فک کنم شما به یه روانشناس احتیاج داری یا هورمونهات بالا زده اینها افکار منفی هست عمر دست ...

افکار منفی مال ایشون که از الان فکر ۴۰ سال دیگه میکنه که من اون موقع میمیرم وبچم تنها میمونه  مگه من چی گفتم بهشون 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نگو عزیزم این حرفا رو توروخدا چطور دلت میاد ذکر بگو لعنت کن شیطون رو تا دست از سرت برداره تو که خیلی ...

منم همینو میگم ولی ایشون فقط حرف خودشونو میزنن انگار شیطونشون خیلی زورش بیشتر ازشون

ان شا الله که اینجوری باشه .اخه الان تمام دوست های من مامان دارن حالا تا ده سال دیگه کم کم پیر شن

همینطور هست که قبلا گفتم بهتون 

اینو میشه با نگاه به زندگی آدمهای گذشته و الان و تجارب دیگران هم فهمید 

و خدا صلاح دونسته الان بهتون فرزندی عطا کنه 

قدمش برای شما و خودش پراز خیر و برکت باشه در پناه خدا 

۲۵ که عالیه .

من میگم کاش پسرم۲۰سالگی بدنیا می آوردم دخترمو۲۵

فقط 21 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
همیشه توی آسمون، از یه ارتفاعی به بعد،ابری وجود ندارد، پس اگه آسمون دلت ابری شد،با ابرا نجنگ! فقط کمی اوج بگیر.
افکار منفی مال ایشون که از الان فکر ۴۰ سال دیگه میکنه که من اون موقع میمیرم وبچم تنها میمونه مگه من ...

شما چند تا بچه دارید تو چه سنی .اگه جایمن بودید خوشحال بودید 

من ۲۵ و ۳۰ هیلی می پسندم

تو سونوی آنومالی چیزی هست نگرانم کرده هنوز به دکتر نشون ندادم آزمایشم سه شنبه میاد مجبورم تااونموقع صبر کنم 

سونوی آنومالی شما مشکلی نداشت؟؟؟

فقط 21 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
همیشه توی آسمون، از یه ارتفاعی به بعد،ابری وجود ندارد، پس اگه آسمون دلت ابری شد،با ابرا نجنگ! فقط کمی اوج بگیر.
همینطور هست که قبلا گفتم بهتون اینو میشه با نگاه به زندگی آدمهای گذشته و الان و تجارب دیگران هم فهمی ...

می دونی من دو  تا سقط داشتم برای بچه دوم خیلی دعا و توسل کردم می گم خودم کردم که بهنت بر خودم باد 

شما چند تا بچه دارید تو چه سنی .اگه جایمن بودید خوشحال بودید

من ۲۰ سالم ویه بچه دارم اگه جای شما بودم اینقدر فکر خیال بیخود نمیکردم بله که از هدیه خدا خوشحال میشدم ودیدم کسایی که بعد ۴۰ سال تازه فکر بچه افتادن یکیش خاله خودم شما هم خیلی داری حرصم میدی با این فکرات