2777
2789
پسر من ۱۱ سالشه همه حرفاشو بهم میگه و منی که دخترم هیچوقت با مامانم درددل نکردم

دقیقا پسرمنم یازده سالشه همیشه با من حرف میزنه 

ولی من با مادرم راحت نبودم و دوران نوجوونیم اصلا باهم دوست نبودیم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه اصلا ساعت ۶ که دکتر ۸ بیاد

عزیزم شیطونو لعنت کن این انرژی های منفی رو بریز دور پاشو یه صفحه قران بخون خدا تو شکر کن یه پیر داشتی خدا یه دختر هم بهت میده میشه رفیقت غم خوارت اگه جای من بودی بچه سوم تو 38سال اون موقع چی میگفتی

بچه ای که تو سن ۳۲ و ۳۳ به دنی می یاد با یچه من خیلی متفاوته یعنی ۵ سال خیلی تاثیر داره

حالا هی همه سعی دارن متقاعدت کنن دلیل منطقی و تجربه خودشونو میگن بهت شما انگار دوست داری باز حرف خودت باشه 

عزیزم شیطونو لعنت کن این انرژی های منفی رو بریز دور پاشو یه صفحه قران بخون خدا تو شکر کن یه پیر داشت ...

به غمخوار نمی رسه .مادری که از اول نخواد بقیه اش چی می شه

دقیقا پسرمنم یازده سالشه همیشه با من حرف میزنه ولی من با مادرم راحت نبودم و دوران نوجوونیم اصلا باهم ...

منم با پسرم خیلی خوب بودم از وقتی باردار شدم اعصاب ندارم با پسرمم یه ذره ذوق نکردیم 

الان خوشحالید فکر آینده نمی کنید بچه چی می شه .جنسیت بچه تون چی هست .واسه من خیلی خود خواسته هم بود

بی خیال بچه ت که به دنیا بیاد انقد سرت شلوغ میشه نمی‌فهمی روزا چه جوری میگذره 

چندوقت پیش یه خانمی اینجا گفت 43سالشه ناخواسته باردار شده یه پسر پونزده ساله هم داشت 

الان خوشحالید فکر آینده نمی کنید بچه چی می شه .جنسیت بچه تون چی هست .واسه من خیلی خود خواسته هم بود

من و همسرم اصلا بچه دوم نمی خواستیم 

الانم هرروز جنگ اعصاب داریم 

اولی پسر 

اینم دختر

فقط 21 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
همیشه توی آسمون، از یه ارتفاعی به بعد،ابری وجود ندارد، پس اگه آسمون دلت ابری شد،با ابرا نجنگ! فقط کمی اوج بگیر.
قولت میدم لحظه ای از شکمت دراوردن صدای گریش شنبدی همه چی یادت میره

بیام اینجا بگم ان شا الله ..همش فکر آینده می کم که خیلی زود بی مادر بشه یعنی عمر طولانی۹۰ ساله هم من ۵۴ ساله هستم 

بچه ای که تو سن ۳۲ و ۳۳ به دنی می یاد با یچه من خیلی متفاوته یعنی ۵ سال خیلی تاثیر داره

شما بنظرم طرز فکرتون دراین زمینه مشکل داره خیلی حساسیت داری، از نظر من هیچ فرقی نداره سعی کن مادر خوبی باشی  فقط ،بزرگ بشن هر کی میره دنبال زندگیش

منم با پسرم خیلی خوب بودم از وقتی باردار شدم اعصاب ندارم با پسرمم یه ذره ذوق نکردیم

دقیقا دیروز پسرم برگشته میگه توکی حوصله داری

فقط 21 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
همیشه توی آسمون، از یه ارتفاعی به بعد،ابری وجود ندارد، پس اگه آسمون دلت ابری شد،با ابرا نجنگ! فقط کمی اوج بگیر.