2777
2789
شما بنظرم طرز فکرتون دراین زمینه مشکل داره خیلی حساسیت داری، از نظر من هیچ فرقی نداره سعی کن مادر خو ...

اخه نمی فهمم با این عمر های کوتاه ادم چرا خودشو بندازه تو درد سر با این ازدواج های سخت طلاق های زیاد .بچه نداشتم خیالم راحت بود 

دیگه شده ناراحت نباش، من سومی تو 38سالگی باردارم

خودم باز میتونم خودم رو قانع کنم،ولی همسرم یه آدم دیگه ای شده انگار نمیشناسمش

فقط 21 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
همیشه توی آسمون، از یه ارتفاعی به بعد،ابری وجود ندارد، پس اگه آسمون دلت ابری شد،با ابرا نجنگ! فقط کمی اوج بگیر.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودم باز میتونم خودم رو قانع کنم،ولی همسرم یه آدم دیگه ای شده انگار نمیشناسمش

من همسرم دوست داره .الان تو این جامعه هیچ کس دلش بچه نمی خواد اونوقت من دیوانه کلی تویل و دکتر بچه آوردم .۴۰ درصد زوج ها تک فرزند یا بی بچه هستن 

فک می‌کنی وابستگیش کمه پسرا هرچقدر بزرگتر میشن بیشتر وابسته مادر میشن

اره راست میگی داداش های خودم خیلی به مامانم وابسته اند یعنی دوساعت مامانم بیرون باشه همش زنگ میزنن کجایی چرا نمیایی یا از من سراغشو میگیرن 

من همسرم دوست داره .الان تو این جامعه هیچ کس دلش بچه نمی خواد اونوقت من دیوانه کلی تویل و دکتر بچه آ ...

حرفات دقیقا مثل همسرمه 

جوری رفتار می کنه انگار من از قصد باردار شدم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
همیشه توی آسمون، از یه ارتفاعی به بعد،ابری وجود ندارد، پس اگه آسمون دلت ابری شد،با ابرا نجنگ! فقط کمی اوج بگیر.
خودت با اختلاف سنی مشکل نداری

خودم یکماه اول تو شوک بودم، بعدش که فشارخون و اضافه وزنم هم برام دردسر ساز شد ،اختلاف سنی رو شاید بتونم رو خودم کارکنم که دخترم به مشکل نخوره

خواهرم برا من ناخواسته بود،اصلا اهل بچه دوم نبودم،با تنبلی شدید باردار شدم

بعدش که سونو گفت دختره، یکم دلم گفت خدا برام همدم داده شکر 

ولی همسرم میگه دختر تو این دوره زمونه،سخته 

چند شخصیتی شده،گاهی خوبه گاهی می‌ره رو اعصابم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خودم یکماه اول تو شوک بودم، بعدش که فشارخون و اضافه وزنم هم برام دردسر ساز شد ،اختلاف سنی رو شاید بت ...

به منم اختلاف سنی بگوکنار بیام دلم می خواد از خونه شوهرم فرار کنم بچه ها رو بسپرم به خودش

من فقط اختلاف سنی اذیتم می کنه

همسر من آینده ی بچه نگرانش کرده

از حالا میگه من چطوری شوهرش بدم و نکنه عوضی دربیاد یا به دخترم نرسه یا... 

گاهی واقعا می‌ره رو مغزم

دیروز گفتم اصلا تو شوهرش نده،سرکه بنداز

1
5
10
15
20
25
30
35
40