2777
2789
اینا چیه میگی من ۳۷ بچه دوم اوردم الان ۲۲ ماهشه مامانم منو ۱۷ سالگی دنیا اورده یکبارم درکم نکرده

حداقل بچه پسره وابستگی عاطفی اش کمه ..من می ترسم از زیادی دوست داستن تربیت غلط کنم .واسه چی باید برای خودم درد سر درست کنم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چشم اصلن بی این فکره کنار نمی ایم .اعتماد به نفسم اومده پایین دوست داشتم مامان جوان بودم یه دهه که ب ...

بااحترام من طرز فکر شما رو دراین زمینه قبول ندارم خیلی درگیر سن نباش ،من چندسالم واون چندسالشه

یه چیزایی میگن آدم شاخ در میارهمامان منم سن کم همه مونو به دنیا آورده اصلا دختراشو درک نمیکرد

من با دختر اولم 21سال تفاوت سنی دارم انقده چموشه و حرف گوش نکن اصلا با هم کنار نمیایم با دختر کوچکم 30سال تفاوت دارم اینقده این دختر آرومه و حرف گوش کن که اصلا با هم مشکلی نداریم

حداقل بچه پسره وابستگی عاطفی اش کمه ..من می ترسم از زیادی دوست داستن تربیت غلط کنم .واسه چی باید برا ...

فک می‌کنی وابستگیش کمه پسرا هرچقدر بزرگتر میشن بیشتر وابسته مادر میشن 

بله .حالم بده تا صبح به خودم فخش می دم خدا چرا منو امتحان کردی طفلم گناه دا ه زود یتیم بشه .کاش اجا ...

دوست عزیزم باور کن افسردگی پیش از زایمان گرفتی هرشب داری همین تاپیکو میزنی🥹🥹☹️

گروه زوج درمانی لبخند برای خانومای مذهبی که اهل ساختن زندگی هستن برو حتما نتیجه میگیری 🫶😍 https://eitaa.com/joinchat/338952601C0a5ec5f6c3

من 

۳۶سالمه 

بچه دوم 

ناخواسته

فقط 21 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
همیشه توی آسمون، از یه ارتفاعی به بعد،ابری وجود ندارد، پس اگه آسمون دلت ابری شد،با ابرا نجنگ! فقط کمی اوج بگیر.
بااحترام من طرز فکر شما رو دراین زمینه قبول ندارم خیلی درگیر سن نباش ،من چندسالم واون چندسالشه

بچه ای که تو سن ۳۲ و ۳۳ به دنی می یاد با یچه من خیلی متفاوته یعنی ۵ سال خیلی تاثیر داره 

من با دختر اولم 21سال تفاوت سنی دارم انقده چموشه و حرف گوش نکن اصلا با هم کنار نمیایم با دختر کوچکم ...

آره منم پسرمو سی سالگی آوردم خداروهزاربار شکر خیلی رابطه مون خوبه