2777
2789
عنوان

میخوام دلیل رفتار شوهرمو بفهمم

| مشاهده متن کامل بحث + 294 بازدید | 22 پست
بگو کاریشون نداریم من الان مشکلم با اونا نیست من مشکلم باتوعه ک برای حرفم ارزش قائل نمیشی

میگ من اگه برات ارزش قائل نبودم اونارو ول نمیکردم بیام سمت تو در صورتی که بخاطر من نیست خودش خانوادش گوز محلش کردن دایورت به چپ شده یعنی اونا ولش کردن اونم مجبور شد بزنه بیرون افتاد تو گرده منو خانوادم این وسط یه منتیم رو من دارت 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وا

ببین یجاهایی سیاست جواب نیست باید بزنی به اون در واقعا دیگ خون جلو چشام گرفته بیرونمون کردن اوارمون کردن بچمون مرد اینوسط این نمیتونه دل بکنه از مامانیش رو اعصابمه بکی دیگ جا این بود بچش میکشتن اسمشون نمیاورد 

باید حداقل فاصله سی کیلومتر باشه

تشعشع دارن مگه؟! شما بی جهت داری فوکوس میکنی رو این موضوع، شوهر شما اگه بخواد ارتباطشو با خانوادش حفظ کنه از قاره ی دیگه هم ادامه میده باهاشون... شاید بعد از دست دادن بچه روحیت بهم ریخته هورمونات همینطور ولی بشین منطقی فکر کن رابطتو با شوهرت تحت تاثیر قرار میدی با این پافشاری بی مورد

تشعشع دارن مگه؟! شما بی جهت داری فوکوس میکنی رو این موضوع، شوهر شما اگه بخواد ارتباطشو با خانوادش حف ...

من نمیخوام ریختشون ببین و میخوام کلی فاصله زمانی مکانی از هر نظر باشون داشته باشم