من تجربه ای ندارم اومدم به یه نفر شانس بدم آشنا بشیم چون فکر کردم با شخصیت و مهربونه حتی ظاهرش تایپم نبود ولی چشم پوشی کردم .. دیروز بهم زنگ زد دقیقا دو ساعت صحبت کردیم و درحالتی که کاملا از چشمم افتاده بود ازش خدافظی کردم و هنوز تو شوکم چون اولش متشخص و معقول بود اما الان صمیمی شده و دارم یه چیز متفاوت میبینم اول اینکه من هر بار میخواستم حرف بزنم گفت خفه شو فقط گوش کن بعد برگشت گفت که حرفای من و چیزای که قبلا بهش گفتم یادش نمیمونه بعدش نیم ساعت دقیقا نیم ساعتتتت از عشقش به یه دختر دیگه گفت که اولین و آخرین عشقش بوده و هیچکی مثل اون نمیشه بعدش به فمنیست ها فحش داد و یه چیز خیلی بدتر گفت که زن ها مثل گاون بی احساسن و هر کاری باهاشون کنی نهایتا میگن مااااااو مثل گاو من خیلی عصبانی شدم تهش گفت شوخی کردم 😐😐😐😐 اینم بگم که من از صبح پیاماشو سین نکردم
هی میگفت دخترا میان بعد بخاطر اینکه ظاهرم معمولیه بعد از یه مدت ولم میکنن الان میخوام برم بهش بگم واقعا فکر نمیکنی بخاطر بد دهنی و زن ستیزی ولت میکنن ؟؟؟؟
یعنی قرار بزاریم حضوری ببینیم همو که خداروشکر نشد و نمیشهههه
اسی بهترین کارو کردی
خیلی پرو بوده هر چی از دهنش در امده گفته و در مورد عشقش گفته پرو پرو آخرش گفته شوخی کردم
دیگه هیچ وقت جوابش رو نده لیاقت نداره
میشه یه صلوات برای شادی روح داداش جوونم بفرستی 🥲💔اگه فرستادی بگو تا منم برای حاجت دلت یه سوره توحید بخونم 🌹در طول روز دلت برا امام زمانت تنگ میشه؟😢چند بار در روز به یاده امامت میوفتی ؟؟برای بی کسی و غربت و صحرا نشینی امامت دلت میسوزه ؟؟😔 اگه دلت گرفت برای تنهاییش یه صلوات برای تعجیل درظهورش بفرست 🙏🌹مطمئن باش امام هم برای خوشبختی تو دعا میکنه 😍🥰 ای مردم دنیا مژده که سوار کاری میآید با هیبتی چون حیدر کرار 😍💞أللَّھُـمَ ؏َـجِّـلْ لِوَلیِڪُ ألْـفَـرَج🤲
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!