2777
2789
عنوان

خیلی دردو دل لازمم یه ادم متاهل پخته

| مشاهده متن کامل بحث + 1571 بازدید | 103 پست
حتی تو اون حالتم گفتم به خانواده ام نگو اگه مردم چون زندش نمیزاشتن برگشت گفت من نمیفهمیدم انقدر دوست ...

وقتی انقدر خانواده ات پشتتن چرا ساکت موندی؟

توروخدا تو رو به پیر و پیغمبر بهشون بگو

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

طبق چیزایی که خودش میگه پدر و مادرش تو بچگی میزدنش باباش مخصوصا و رو مامانشم دست بلند میکرده کلا دست بزن دارن و بی اعصابن ...

دلم میخواد یجوری خودمو بکشم فکر کنن تو خواب مردم راهی هست.؟

از صدای سخن عشق ندیدم خوشتر...یادگاری که در این گنبد دوار بماند❤👌🏻
طبق چیزایی که خودش میگه پدر و مادرش تو بچگی میزدنش باباش مخصوصا و رو مامانشم دست بلند میکرده کلا دست ...

مطمئن باش پدر بشه بچه رو جلوی چشمات میزنه و اون وقت بچه میگه چرا منو به دنیا آوردی؟

آخه خودتو بکشی واسه همچین آدمی؟

حیف نیست؟

دوستمم خودشو دوبار میخواست بکشه خدا خواست و زنده موند

الان میگه چه خری بودم زندگیش الان انقدر قشنگه

توام پاشو

محکم سر پاهات وایسا

نترس

تو عقد چندبار شدید دعوا کردیم بابام خیلی ناراحتی کشید

این انتخاب خودم بود اوایل هیچی نمیگفتم چون میگفتم پای خودمه بعدشم ناراحت شدنای خانوادمو دیدم که اخرش باز بهم نزدیکمون میکردن بیخیال شدم چون فقط غصه میخورن این اواخرم یه بار بعد عروسی زنگ زدم رفتم که ۱ روزه برگردوندنم

پووووف چقد حرص میخورم داره نشون میده که نه میتونه پشتوانه محکمی باشه نه مسئولیت قبول کرده

بعد فکر بچه دارشدنی

بقران با اومدن بچه و گذشت زمان قرار نیس بهتر بشه 

فقط خودت عصبی و پرخاشگر میشی چقد باید هزینه روانشناس بدی تا درمان بشی 

فرارکن و تمومش کن

دغدغه اش فردا بود.....شب مرد
طبق چیزایی که خودش میگه پدر و مادرش تو بچگی میزدنش باباش مخصوصا و رو مامانشم دست بلند میکرده کلا دست ...

با چه عقلی فکر می‌کنی پدر مادرت از طلاقت ناراحت میشن از مردنت نه؟؟؟؟؟

بنده خدا ها به شبه پیر میشن اگه خدای نکرده سکته نکنن

تو عقد چندبار شدید دعوا کردیم بابام خیلی ناراحتی کشید این انتخاب خودم بود اوایل هیچی نمیگفتم چون میگ ...

تصمیم قطعی بگیر

فیلم راه های نرفته ملی رو برای خانواده ات بذار ببینن

بگو اگر پشتم نباشید تهش میشه این

یه جا دیگه طاقتم طاق میشه

حتی بگو نمیتونم غصه شما رو ببینم راحت ترم که خودمو بکشم

بذار بفهمن قضیه چقدر جدیه

دوست عزیزم با خواندن حرف هات اشکم در اومد ولی شکر خداااا که بچه نداری ، جلوگیری کن فکر نکنی بچه بیاذ درست میشه نه اصلااااا درست نمیشه 

ببین تو چرا به مرگ فکر می کنی؟؟ 

مگه دنیا به آخر رسیده ، تو بی شرف عزت نفس و ازتو گرفته پاشو با علی بگو و به خودت برس و ذهن تو آروم کن و با مشاور ارتباط بگیر ، اگه هزینه نداری مشاور رایگان هست بزن گوگل 

یا ۱۲۳ 

ببین من نمی گم طلاق بگیر چون قطعا به بلوغ فکری رسیدی سعی کن زندگی تو بسازی 

یادت باشه اول خودت دوم خودت آخر خودت 

میدونی چیه دوست بودیم بهم دست زد از ترسم نتونستم پسش بزنم چون اولین پسری بود که بهم نزدیک شده بود نمیتونستمم ازش جدا بشم بخاطر علاقه و وابستگی و دستی که زده بود بعد عقد بکارتمو سریع ازم گرفت که تو چندسال عقد همش من دنبالش باشم چون خانوادم رو این موضوع حساس بودن میترسیدم طلاق بگیرم دعوام کنن

تا میتونی گریه هاتو بکن

غرهاتو بزن

ولی بعدش به خدا توکل کن

دستتو بذار رو زانوهات بلند شو

تمام حرفای دلتو هرچی که اینجا گفتی رو به خانوادت بگو

حتی اسم جهیزیه رو هم بیار تا بدونن فکرت درگیر چه چیزاییه درصورتیکه چیزای مهمتر هست

بعدم قهر کن برگرد

سرکار برو

هرطور دوست داری زندگی کن