2777
2789
میدونی قشنگ چی گفت گفت گور بابات هر چی هستی پسرمو نگه میداری...الان این درسته؟؟

وااا.. همونجا میخواس بگی الان ازم تعریف کردی...نمیشد ب بابام توهین نکنی نمیشد بگی رحمت ب شیری ک خوردی..نمیشذ بگی لقمه حلال خوردی..نمیشد بگی خدا خیرشون بده خوب تربیتت کردن.. نمیشد بگی دستشون درد نکنه.....

عشقممممم فقط امین ❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وااا.. همونجا میخواس بگی الان ازم تعریف کردی...نمیشد ب بابام توهین نکنی نمیشد بگی رحمت ب شیری ک خورد ...

همون زبونش تلخه ..اینقدر با پسرش و نوش ساختم تر و خشکشون کردم اخر میگه گور بابات ..چه گیری افتادم

جیش تو این زندگی😒
همون زبونش تلخه ..اینقدر با پسرش و نوش ساختم تر و خشکشون کردم اخر میگه گور بابات ..چه گیری افتادم

ولشکن عقل نداره راحته خاک برسر خواسته ازت تعریف کنه بلد نبوده 

عشقممممم فقط امین ❤️

۷۰ سالشه بدبخت ...ببخشید میام بهت میگم کسی نیس درد دل کنم باهاش

الهی من فدات بیا بگو همیشع عزیزم پس رفیق بدرد چ روزی میخوره ...من گوش ندم کی گوش بده کار خوبی میکنی....خب دیگ هفتاد ساله مخش گوزیده رد داده مخل نده منظوری نداشته

عشقممممم فقط امین ❤️

خدایی من نیستم انگاری خاک مُرده پاشیدن مگه نهبگو آره تو رو خدا🙏

وایی  اره اره  بخدا.... منی که. خاننده خواموش سایت بودم فقط به عشق @چرچیلم‍  اومدم سایت.. اومدم ایشون گوهر نایاب شدن... اقا دعواهای شما رو میدیدم.. از اینور تشویقتون میکردم... 😇👌

🍁🍁🍷🍷🍁🍂🍁🍂🍷🍷🍷......  پاییز  دلهاست  ... و هوایش بارانی است... مبادا دلی را  تو برنجانی.... 💔💔❤️‍🔥🍷🍂🍂🍂🍁🍂🍂🍂