2777
2789
هیچی استتار کردم منو نبینی

اها....ملکه امروز مادرشوهرم بهم گفت گور پدرت هیچی بهش نگفتم فقط نگاش کردم اومدم خونه بس گریه کردم چشام تاره ...تو خدایی نکرده مادرشوهرت بهت میگفت چی جوابش میدادی؟؟

جیش تو این زندگی😒

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اها....ملکه امروز مادرشوهرم بهم گفت گور پدرت هیچی بهش نگفتم فقط نگاش کردم اومدم خونه بس گریه کردم چش ...

خدای من اهل جواب دادن نیستم اما ب بابام خئیییلی حساسم میگفتم مامان دستت درد نکنه و با خشونت برای همیشه از خونش میرفتم و قهر....

عشقممممم فقط امین ❤️

خدای من اهل جواب دادن نیستم اما ب بابام خئیییلی حساسم میگفتم مامان دستت درد نکنه و با خشونت برای همی ...

اینا همشون دارن تو خودشون بهم میریزن قبلا که بهت گفتم ماجرارو الان گفتم حرف بزنم بیشتر فحش به پدرو مادرم میده من اصلا تو هیچی دخالت نکردم هی منتظره من ی چیزی بگم فحشم بده .جوابم ندم اعصاب خودم خورد یشه اخه بگو به بابای من چکار داری بیچاره بابام کاری به کسی نداره بس ارومه

جیش تو این زندگی😒
اینا همشون دارن تو خودشون بهم میریزن قبلا که بهت گفتم ماجرارو الان گفتم حرف بزنم بیشتر فحش به پدرو م ...

خب ی شوهرت یا همون پسرت نگفتی ؟؟ کارش خیلی زشت بوده تو عروسشی چیزیم بگه مثلا فوشم بده بالاخره عروسشی بابای تو ک نسبتی نداره با اینا 

عشقممممم فقط امین ❤️

خب ی شوهرت یا همون پسرت نگفتی ؟؟ کارش خیلی زشت بوده تو عروسشی چیزیم بگه مثلا فوشم بده بالاخره عروسشی ...

همون دلم واسع خودم و بابام سوخت اخه ما چکار داریم به شما بچه های خودتون دزدن ...نه به شوهرم  پسرش نگفتم بدونن دعوا راه میندازه شوهرم باهاش بدتر فحش میخورم 

جیش تو این زندگی😒
همون دلم واسع خودم و بابام سوخت اخه ما چکار داریم به شما بچه های خودتون دزدن ...نه به شوهرم پسرش نگ ...

ن دیگ همون پسرت بره جلو ننه بزرگشو جم کنه کافیه... دیوونه اینجور مواقع مظلوم نمایی کن یکم 

عشقممممم فقط امین ❤️

ن دیگ همون پسرت بره جلو ننه بزرگشو جم کنه کافیه... دیوونه اینجور مواقع مظلوم نمایی کن یکم

پسرم قاطی کنه تمومه دعوا میکنه منم دوست داره هر کی کوچیکترین حرفی بزنه با چشاش میخورتش 

جیش تو این زندگی😒