2777
2789
وایی اره اره بخدا.... منی که. خاننده خواموش سایت بودم فقط به عشق @چرچیلم‍ اومدم سایت.. اومدم ایشو ...

فدات عزیز دلم😂💖

از فردا تا دوستم ملکه @hacker70‍  باز بشه با اکانت جدید میام

چون اکانت قبلیم تعلیق شده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فدات عزیز دلم😂💖از فردا تا دوستم ملکه @hacker70‍ باز بشه با اکانت جدید میامچون اکانت قبلیم تعلیق ش ...

چرچیل جان این کاربری جدیده 

مادر یاسامم فک نکنی غریبه م لایکت کردم فحش بکشی 😂😂😂

چرچیل جان این کاربری جدیده مادر یاسامم فک نکنی غریبه م لایکت کردم فحش بکشی 😂😂😂

واااای🤣🤣🤣🤣

الان دیدم لایک میکنی و سلام دادی امدم یه نگاه اینجوری😕 کردم و آف شدم🤦‍♀️

میدونی با غریبه ها دیر میجوشم ک

وااای فقط قیافه ام از لایک هات😕😐

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

چی شد اکت ؟

فدات عزیز دلم😂💖از فردا تا دوستم ملکه @hacker70‍ باز بشه با اکانت جدید میامچون اکانت قبلیم تعلیق ش ...

عی  بابا. شما هممم. چرا اخه... 

عجب ها. ـحیف چرچیلم نبود.. به درد انگشت دچار شه هرکی سبب تعلیق چرچیلم عزیر من شد.. 😇😉

الگوی منه.. 😃💖ازش قدرت بینهایت میگرفتم..💝💝💪... 

🍁🍁🍷🍷🍁🍂🍁🍂🍷🍷🍷......  پاییز  دلهاست  ... و هوایش بارانی است... مبادا دلی را  تو برنجانی.... 💔💔❤️‍🔥🍷🍂🍂🍂🍁🍂🍂🍂

چرچیل جان این کاربری جدیده مادر یاسامم فک نکنی غریبه م لایکت کردم فحش بکشی 😂😂😂

اهه  سلام. گفتم این سلام بوی اشنا میده😂😂

پس قبلیت کو؟ 

🍁🍁🍷🍷🍁🍂🍁🍂🍷🍷🍷......  پاییز  دلهاست  ... و هوایش بارانی است... مبادا دلی را  تو برنجانی.... 💔💔❤️‍🔥🍷🍂🍂🍂🍁🍂🍂🍂

دارم اینم زدم واسه دعوا 😂😂😂

اها خوبه خوبه افلین. 

من دعواهامو میبرم یه جای امن تر 😂😂💪

عی بابا. شما هممم. چرا اخه... عجب ها. ـحیف چرچیلم نبود.. به درد انگشت دچار شه هرکی سبب تعلیق چرچیلم ...

رفته بودن برام گزارش رد کرده بودن 

دیگع نی نی یار ام ای پی چک کرد دید اکانت آقا دارم تعلیق کرد😂

البته واسه یکی زده بودم اک رو ولی ای پیش ب اسمم بود 🤦‍♀️

همون قدرت منو زمین زد😕🤕

ولی خوب اکانت جدیدم خوبه از فردا با اون میام

رفته بودن برام گزارش رد کرده بودن دیگع نی نی یار ام ای پی چک کرد دید اکانت آقا دارم تعلیق کرد😂البته ...

نه دیگه زمین نمیخوری. زمین جلوت زانو میزنه. 

با هر چی بزنی هیچی از قدرتت کم نمیکنه. 💪با هر اکانتی بیایی هیچی از چرچیلم کم نمیشه... 👌

مگه هیتلرم چشه.. قوی تره تازه👌

لابد لازم بوده اک اقا بزنی.. والا منم اگ داشتم حتما یدونه میژنم حتما 💪