2777
2789
عنوان

شوهرم گفت دوستت ندارم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 142266 بازدید | 1775 پست
نه چندبار بهش گفتم گفت کسیو ندارم تو زندگیمخانمم افسردگی شدید داره ولی نمیخاد بره دکتر یا مشاورمیگفت ...

الان بگو کی افسردگی نداره همه دو قطبی هستیم شک‌نکن یه لحظه خوب بعد دیگه ناراحت اونم بی دلیل شاید باشه ولی اینطوری میگذرونیم دیگه اکثرا روزهاتو

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب شما خودتون برید پیش مشاور بگید من چه رفتار باهاش داشته باشم ازش مشورت بگیرید چیکار کنید که همسرت ...

هر کاری کردم زندگیمون درست بشه فایده نداشت

خانمم یه مشکلی از کوچیکی داره که نمیتونم تو عمومی بگم

واسه همین خیلی افسردگی داره و از آدما بیزاره بیشتر از خانما بیزاره

مادر مثل عمر آدمی هستش ، دوبار داده نمیشه

هر کاری کردم زندگیمون درست بشه فایده نداشتخانمم یه مشکلی از کوچیکی داره که نمیتونم تو عمومی بگمواسه ...

خب وقتی برید پیش یه مشاور که غریبه س خانومتون رو نمیشناسه و مشاوره هم خوب رازداره دیگه 

وگرنه اینجوری زندگی کردن فقط عمرتون میره ۱۰ سال دیگه پشیمون میشد که چرا یکم برای خودم زندگی نکردم 

همدردیممن هم خانمم گفت هیچوقت دوست نداشتم و به اجبار خونوادم زنت شدم خونوادش هم گفتن بری زیر یه سقف ...

داری ادامه میدی باهاش؟

زندگی شوق رسیدن به همان فردایست که نخواهد آمد تو نه در دیروزی و نه در فردایی ظرف امروز پر از بودن توست زندگی درک همین امروز است...................... من یک زنم پر از حس شیرین به دست آوردن ها و حس تلخ از دست دادن ها واما اکنون مادری هستم که دلخوش به طفلی که تمام تمام من است.

هیچی دوساله جدا از هم زندگی میکنیم با اینکه دوستش دارم

بچه ندارین؟

زندگی شوق رسیدن به همان فردایست که نخواهد آمد تو نه در دیروزی و نه در فردایی ظرف امروز پر از بودن توست زندگی درک همین امروز است...................... من یک زنم پر از حس شیرین به دست آوردن ها و حس تلخ از دست دادن ها واما اکنون مادری هستم که دلخوش به طفلی که تمام تمام من است.