2777
2789
عنوان

شوهرم گفت دوستت ندارم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 140725 بازدید | 1760 پست
گویا امام صادق فرمودندمحبّت و دوست داری همسر با نماز شبزنی به خدمت حضرت صادق علیه السلام آمد و عرض ک ...

آره واقعا درسته* اگه زن ومرد بتونن یه نقطه وهدف مشترکی تو زنگیشون پیدا کنن عشقشون بادوام میشه و هیچ وقت برا هم عادی وخنثی نمیشن یه نمونه میتونه یه نقطه اشتراک دینی مذهبی باشه که تحملشون میره بالاو از خود گذشتگی زندگیو از رکود به جریان میکشونه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه متاسفانهخانمم یه مشکل روانی البته کوچیک از کودکی داره راضی نیست بریم پیش دکتر روانشناس یا حتی مشا ...

خوب شما خودتون برید پیش مشاور بگید من چه رفتار باهاش داشته باشم ازش مشورت بگیرید چیکار کنید که همسرتون بهتر بشه

پس یعنی احتمال داره همسر منم به سمت شخص دیگه ای کشیده شده باشه؟؟تقریبا یکسال عقد بودیم نمیگم عالی بو ...

مردا یه جورایی حس برتری بر زنها رو دارن واسه همین تظاهر نمیکنن

مگه اینکه واقعا کسی رو دوست داشته باشن براش همه جور کارایی میکنن که عشقشون رو نشون بدن 

ولی خب میگن مردا با چشم عاشق میشن واسه همینه که میگن تنوع طلب هستن اینجاست. که متاسفانه خیانت پیش میاد

مادر مثل عمر آدمی هستش ، دوبار داده نمیشه

نه خواهر جان صدتا مهریه واین چیزانمیتونه آسیب های روحی واجتماعی که بعد جدایی میادرو جبران کنه هیچ و ...

ن بابا اولش این طوری فکر میکنی میبینی بعدش راحت شدی از این همه حقارت که بهت می‌کرد اون بعدا قدرت رو میدونه مهریه رو بگیر و واسه خودت صفا کن زیاد دنبال داستان و حرف دیگران چی میگن نباش بقیه عمرت رو با شادی سر کن

یه همچین کسیو اگ ازش جدا نشی خدایی نکرده یوقت بهت خیانت میکنه حالا ک مستقیم بهت گفته دوستت ندارم دیگ ...

احسنت من با این نظر موافقم ول کن باباخوثله داری به درک که دوستم نداری باور کن خودش بعدا به غلط کردن میفته قول بهت میدم 

اسی من نمیتونم باور کنم 

شوهرت حقیقت رونمیگه 

شما فعلا باهاش سرد باش زیاد محبت کردن هم خوب نیست 

احترام بزار ولی سرد باش 

بهش بگو چند ماه بهم زمان بده مثلاً 4ماه یه کاری دارم انجام بدم 

بعداً اقدام برای طلاق میکنم بگو 4ماه منو تحمل کن 

اگر گفت چه کاری بگو نمیتونم بگم ...

ببین تو این 4ماه رفتارش تغییر می‌کنه بیشتر خونه مادرت باش 

من جات بودم لج شو درمی‌آوردم مثلاً بگو با مامانم بیرون رفته بودم... یه خانومه همراه پسرش بود  ... ازمامان پرسید که دخترخانمتون ازدواج کرده داشت خواستگاری میکرد ازم برای پسرش مامان گفت ازدواج کرده....‌‌..🤭🤣 ببین ری اکشن شوهرت چیه این جاست که اگه عصبانی شد که یعنی روت غیرت داره و دوستت داره

خدایا شکرت ♥️♥️♥️
احسنت من با این نظر موافقم ول کن باباخوثله داری به درک که دوستم نداری باور کن خودش بعدا به غلط کردن ...

البته میدونم حوصله این درسته دستم خورد بهونه نکنید باز بگید بیسواده مثلا فوق لیسانسم 

ایشون نیاز به جدا شدن نداره لطفا اشتباهی راهنماییش نکنید مگه زندگی الکیه سریع جدا بشه مشکلشون جوریه ...

درست میفرمایید استارتر میخاد زندگیشو درست کنه بقول شاعر

ما برای وصل کردن آمدیم

نی برای فصل کردن آمدیم

مادر مثل عمر آدمی هستش ، دوبار داده نمیشه

راه جذب اینطور مردا اینه که زیادی بهش توجه و ابراز عشق نکنی 

بنظرم توزیادی میچسبی ومثل شکرزیاد که دلو میزنه دلو میزنی 

اگه عشقش رو میخوای بهش احترام بذار و محبت کن ولی با آرامش و بیشتر در سکوت 

وقتی اون تنهایی رو دوست داره 

تنها راه جذبش اینه که توهم حدااقل برای یه مدتی آروم تروساکت تر باشی و مثلا جلوی چشمش تنهایی خودت رو باعشق مشغول کاری کنی و سربسر اون نذاری و هی دوستت دارم دوستت دارم و عاشقتمو و بهم توجه کن  و... نکنی 

زیادی در دسترس نباش 

فقط چندتاکار رو که میدونی دوست داره وبهش حس احترام میده باآرامش برای انجام بده 

مثلا اگه چایی دوست داره 

هرکدومتون سرگرم کار خودتونید 

حس کردی الان وقتشه ازش بپرس چایی میخوری وگفت آره 

براش بریز باآرامش و یه لبخند کوتاه بهش بده وبگوبفرمایید و زرو سرکارت 

بعدیه مدت آرامشت رو ببینه جذبت میشه و خودش میاد طرفت برای ابراز محبت 

اگه تونستی امتحانش کن 

فقط یکم زمان میخواد و نذار متوجه سعی تودر جذبش بشه 

بعضی مردا رو واقعا توجه وابراز عشق وحتی سرویس دادن  زیادزن اذیت میکنه 

خیلی هم سنتی بود از خواستگاری تا عروسی ۱۴ روز بودبه مادرم گفتم چرا نزاشتی بیشتر طول بکشه تا همو بهتر ...

چقد زود  همون اون موقع ک گریه کرد نگاه نکرد دلش باهاتون نبود ی چی انگار زور و اجبار بود