2777
2789
عنوان

شوهرم گفت دوستت ندارم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 136112 بازدید | 1747 پست
عزیزم تاپیک های قبلیت را خوندم زن دایی من با سه تابچه خیلی به داییم گیر میداد وشکاک بو د با این وجود ...

اره الان متوجه رفتارم شدم من بهش گفتم تغبیر میکنم ولی نمیدونم اون گفت تو مشکل نداری

اره الان متوجه رفتارم شدم من بهش گفتم تغبیر میکنم ولی نمیدونم اون گفت تو مشکل نداری

ناامید شده که این حرف را میزنه بهش ثابت کن تغیر کردی

من آن گلبرگ مغرورم که میمیرم زبی آبی ..ولی با ذلت خاری پی شبنم نمیگردم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دکتر انوشه میگه وقتی مزد از سرکار میاد هییچی نگو هی سوال پیچش نکن.. ی سلام. ی چای یا شربت همین تا دو ساعت بزار تو حال خودش باشه مردا مثل کامپیوتری اگه برنامه زیادی بش بدی هنگ میکنه بعدم دیلیت میکنه

دکتر انوشه میگه وقتی مزد از سرکار میاد هییچی نگو هی سوال پیچش نکن.. ی سلام. ی چای یا شربت همین تا دو ...

من از سر کار میومد ولش نمیکردم میرفت حمومم باهاش حرف میزدم اگه یکم ساکت میشد یا جایی میرفت نیم ساعت طول بکشه قهر میکردم

چون اخه تایم کمی خونه بود همش نهایت دو ساعت 3ساعت 

میخواستم فقط برا من باشه

من از سر کار میومد ولش نمیکردم میرفت حمومم باهاش حرف میزدم اگه یکم ساکت میشد یا جایی میرفت نیم ساعت ...

اشتباهت همین بوده..... الانم  سعی کن رفتارتو عوض کنی دورو برش نباش زیاد... ولی سرد هم‌نباش... بهش برس چای ببر میوه بزار غذای مورد علاقشو بپز...  ولی نچسب بهش... 

دکتر انوشه میگه وقتی مزد از سرکار میاد هییچی نگو هی سوال پیچش نکن.. ی سلام. ی چای یا شربت همین تا دو ...

زندایی من درس عبرت بود برام خودم اخلاقم جوری نیس به همسرم گیر بدم ولی اگه به جاهایی حساس میشدم به روم نمیاوردم واز درون خودما قانع میکنم

من آن گلبرگ مغرورم که میمیرم زبی آبی ..ولی با ذلت خاری پی شبنم نمیگردم

دیگه نمیکنم ولی امیدوارم دیر نشده باشه چون بهم گفت خسته شدم دوستت نداشتم ندارم جداشیم

نه دیر نشده کتاب رو بخون انجام بده 

ب نظرم اون واقعا دوستت داشته اما دیده قهر میکنی نتیجه میگرفته کارهاش بی فایده است ... بعد گشته دنبال مقصر که عه من اصلا زن نمیخواستم تقصیر بقیه است ... الکی افتادم تو هچل ناز کشی الکی 

اما حالا ک اینطوری با صراحت حرف زده ک دوستت نداره وقتشه بهش نشون بدی بدون اون هم زندگی برات شیرین و راحته ک کتابی ک گفتم بهت کمک میکنه. 

مردها عاشق جستجو عشق و علاقه هستن اما نه با قهر 

اشتباهت همین بوده..... الانم سعی کن رفتارتو عوض کنی دورو برش نباش زیاد... ولی سرد هم‌نباش... بهش بر ...

آخه میخوام سرد باشم میترسم باز این کارا رو انجام بدم هوا برش داره بهم گفت میدونم تو دوسم داری ولی من ندارم

بخاطر همین میخوام محلش ندم ی ندت 

نه دیر نشده کتاب رو بخون انجام بده ب نظرم اون واقعا دوستت داشته اما دیده قهر میکنی نتیجه میگرفته کار ...

چقد خوب حرف زدی

کتاب رو میخونم حتما 

من بهش کفتم رفتارمو تغبیر میدم آخه گفت تو مقصر نیستی

[QUOTE=399584583]کسی که آدمو نخواد هیچ جوره نمیخواد با این کارای مسخره و ببخشید چ..صی اومدنا بدتر زده میشه [/QUOاینا کارای مسخره و چصی نیست سیاست زنانه و علم روانشناسی هستش با همین تکنیک ها من زندگی یکی از دوستانم رو نجات دادم آقایون با چشماشون عاشق میشن فراموش نکن

خدا جونم خودت مراقب فرشته کوچولوهام باش امین😍❤️

اون میخواد مهرتو ببخشی

ن پول نداره و از ابروش میترسه

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🦋💕 #متاهل💍🦋 خراب شد تصویرش حتی اگه خدا فرستد باران اسیدی برای تطهیرش برف و پاکی برای تشبیهش محمد و عیسی برای تضمینش یا که شیطان برای تقصیرش  تمام شد،خراب شد تصویرش...