2777
2789
عنوان

شوهرم گفت دوستت ندارم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 115115 بازدید | 1596 پست

جدا شو 

دیدم زندگی شبیه تو 

بعد 9 سال که زنه قبول نکرد جدا شه، بعد کلی تحقیر شدن آقاهه رفت 

دردناکه ولی واقعیت رو بپذیر و سربلند از این زندگی برو بیرون

وقتی خداوند شبان من است از که بترسم🕊🎚⛪ای پدر ما که در آسمانی......نام تو مقدس باد.پادشاهی  تو بیاید،اراده ی تو آنچنان که در آسمان است در زمین نیز جاری شود.نان کفافه ی مارا امروز بده،قرض های ما را برما ببخش.....چنان که ما نیز قرض داران خود را میبخشیم.مارا در آزمایش نیاور،بلکه از شریر رهایی ده.زیرا پادشاهی و قوت جلال تا ابد از آن توست.آمین✝️📿برای آنها که شما را آزار میدهند،دعای خیر نمایید متی۴۵:۵(اولین کاربری ۱۳۹۶)مسیحی آریایی هستم، مستدام باد ایران کوروش.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جدا شو دیدم زندگی شبیه تو بعد 9 سال که زنه قبول نکرد جدا شه، بعد کلی تحقیر شدن آقاهه رفت دردناکه ولی ...

ایشون نیاز به جدا شدن نداره لطفا اشتباهی راهنماییش نکنید مگه زندگی الکیه سریع جدا بشه مشکلشون جوریه که راحت میشع درستش کرد همسرش دوسش داره والان میخواد بترسونه که میگه دوست ندارم اگه زرنگ باشه وسیاست داشته باشه بهترین زندگیا داره 

من آن گلبرگ مغرورم که میمیرم زبی آبی ..ولی با ذلت خاری پی شبنم نمیگردم

ای ووای خدا لعنت کنه همچین مردایی رو که دختر مردم رو بدبخت میکنن  و لعنت به اون زنایی که میشینن زیر پای مردای متاهل ...احتمالا که نه صد درصد با یکی تو رابطست چون مردا معمولا یک زن رو به خاطر یه زن دیگه ترک میکنن .تمام حق و حقوقتو بگیر .و جددا شو .بعداز چندین جلسه تراپی برگرد به زندگی ..زندگی خیلی بی رحمه ..واسه همینه تا الان که ۳۴سالمه ازدواج نکردم .از مردا وحشت دارم ..

از دیروز تاالان چه تغییری تو رفتارت ایجادکردی؟و باشوهرت چ حرفی زدی؟چیشد بلاخره موندی یارفتی خونه باب ...

دیشب ک اومد خونه دیر اومد قبلش پیام داد دیر میام شامم میخورم سرکار منم گفتم باشه

وقتی اومد دراز کشیده بودم جلو تی وی گفت سلام منم گفتم سلام همین رفت حموم اومد یه 5 دیقه جلو تی وی نشست بعدم ک خوابیدیم بدون هیچ حرفی 

قبلا همینکه از کار میومد میرفتم باهاش حرف میزدم جلوش بلند میشدم دیروز کاری نکردم البته خودشم سرد بود

واقعا منم همین حس دارم .... کاش اینقدر قوی بودم جدا بشم

شاید اونم قبلاً یک نفر اینقدر دوست داشته و داره که اصلا تو به چشمش نمیای....واقعا به نظرم تا آخرشم حل نمیشه حالا تو بشی فرشته رو زمین یا اون برای من.... دل یجای دیگه گیره

شاید اونم قبلاً یک نفر اینقدر دوست داشته و داره که اصلا تو به چشمش نمیای....واقعا به نظرم تا آخرشم ح ...

میگه کسی نیست

قبلا اولای ازدواج یکی مزاحم شد گفت این مال قبله من گریه کردم گفتم نمیخوامت بدبختم کردی بغلم کرد گفت دوستت دارم گفت بلاکش کردم بعش گفتم من عاشق خانومم و با عشق انتخابش کردم ب من گفت خیالت راحت باشع البته این مال اولای ازدواجمونه ک ب گفته ی الانش گفت داسته تو این مدت تلاش میکرده عاشقم بشه .

میگه کسی نیستقبلا اولای ازدواج یکی مزاحم شد گفت این مال قبله من گریه کردم گفتم نمیخوامت بدبختم کردی ...

نه مطمین باش هست کسی بوده که این اصلا چشمش تو رو نمیگیره.... چاره چیه .... منم تظاهر میکنم ولی دلم نمیاد شکستن همسرم ببینم .... به خودم میگم اولش نباید باهاش شروع میکردم.... ولی واقعا زندگی این مدلی هیچ جذابیتی ندارد همه چیز برای مبهمه

نه مطمین باش هست کسی بوده که این اصلا چشمش تو رو نمیگیره.... چاره چیه .... منم تظاهر میکنم ولی دلم ن ...

اصلا خوش نمیگذره متاسفانه.... ولی من اون آدم قبل هم اگر بیاد با اینکه خ دوسش دارم هنوزم نمیتونم باهاش زندگی کنم چون اون غرور منو لگد کرده و رفته و برگشته.... یکی دلیل بهم بی محلی کرده جوری که بسوزم ..... چطور آدم باهاش زندگی کنه.... یعنی بعدها قبل از اینکه ازدواج هم کنم زنگ‌زده ولی من دیگه نبودم.... خیلی از احساسم بهش گفتم ولی براش فایده ای نداشت....ولی همسرم باهام خوبه نازم میخوره واقعا.... نمیتونم ولش کنم.... کاش بتونم دوسش داشته باشم