2777
2789
عنوان

شوهرم گفت دوستت ندارم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 117111 بازدید | 1605 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسی بلاخره چیکار کردی

هیچی عزیزم دیشب ک اومد خونه باهاش سرد بودم فقط گفت سلام گفتم سلام همین حموم کرد اومد 5 دیفه نشست جلو تی وی بعدشم خوابیدیم بدون هیچ حرفی

قبلا همینکه از سرکار میومد حتی حموم بود دنبالش بودم باهاش حرف میزدم و... ولی دیشب دیگه نرفتم نمیدونم ببینم چی میشه 

عزیزم ببین شوهرت مقصره  دوساله توروبه بازی گرفته به حرف خانوادش 

مگه شما عروسک دستش بودی  الان براحتی بگه به سلامت دوست  ندارم  اولا که  موندن بااین ادم وتلاش برابهبود اوضا واقعا فرسودت میکنه  میدونم سخته  اما بیا بیرون ازاین زندگی و چون شوهرت مقصر صددرصده  تاتمام حقوق قانونیتو نگرفتی ازاون خونه نیای بیرون   

میتونست ازاول صادقانه حسشو بگه  تکلیفتو بدونی  هم دورویی کرده هم نامردی 

بدرک که  دوست نداره  حق تو هست باکسی باشی که بهت علاقه مند باشه  حقوحقوقتو بگیر و بیابیرون

ما را به جرم خوردن مِی حَد زدند و بعد؛دیدنددر پیاله ی ما غیر آب نیست!!!:((

سلام اسیچیکار کردی چیشد

سلام خواهر

هیچی عزیزم دیشب ک اومد خونه باهاش سرد بودم فقط گفت سلام گفتم سلام همین حموم کرد اومد 5 دیفه نشست جلو تی وی بعدشم خوابیدیم بدون هیچ حرفی

قبلا همینکه از سرکار میومد حتی حموم بود دنبالش بودم باهاش حرف میزدم و... ولی دیشب دیگه نرفتم نمیدونم ببینم چی میشه 

تو انقدر بمباران محبت کردی.اجازه ندادی اونم احساس و محبت خرج کنه.

انصافت مقصری. وقتی همه زندگیت میشه یه نفر خدا میشه برات.

اون باید بخشی از زندگیت باشه نه تمام زندگیت. اگر مشغول خودت بشی برای حال خوب خودت برای ارتقا خودت تلاش کنی تلاش واقعی نه ادا درآوردن. خیلی تاثیر گذار خواهد بود.

اینکه یه بی محلی کنی منتظر این باشی که اون بیفته دنبالت نه. بی محلی به معنی واقعی که اون برات اهمیت نداشته باشه.

انرژی ها رو دست کم نگیر.

اگر واقعی نباشه بی تاثیره

بچه ها میشه لطفا برای حاجت قلبی من صلوات بفرستین. ممنونتونم😍
الان فهمیدم کارم اشتباه بوده ولی چه میشه کرد دیگه

مهر طلب نباش 

ولش کن ،نگو نباشه میمیرم نمیتونم زندگی کنم و...

نترس باش اگرم نیستی اداشو دربیار ،بذار فکر کنه عین خیالت نیست ..

پسرا شدددید سواستفاده گرن ،بفهمن عاشقی دیگه عذابت میدن

🫡

میگه زندگی ک عشق نباشه ب درد نمیخوره بهش گفتم بیا دوباره تلاش کنیم با کمک مشاور میگه من دو سال هر کا ...

مطمین باش دلش یجای دیگه گیر کرده فکرمیکنه اون یکی  ازتو بهتره تو هم ساده حرفهاش رو باور کردی فکر میکنه وسیله یا اسباب بازی هستی می خواد تورو پس بده یکی دیگه برداره 

عزیزم تاپیک های قبلیت را خوندم زن دایی من با سه تابچه خیلی به داییم گیر میداد وشکاک بو د با این وجود که داییم مرد خوب وچشم ودل پاک و ثروتمند بود وخیلی برا خانوادش تلاش میکرد ولی خانمش خیلی بدبین وشکاک بودجوری که داییم باکل فامیل جرات نداشت رابطه داشته باشه به خصوص باخانوما حتی محارم داییم انقدر از زندگی ناامید شده بود که وقتی از سر کار میومد توی خیابون پرسه میزد که خونه نره زنداییم به جای اینکه به خودش برسه همش به همسرش گیر میداد واز عواقبش نمیترسید تا اینکه رفتن مشاوره وخانمش ارجا داد به روان پزشک الان دارو میخوره  بهتر شده وبه خودشم میرسه اینقدر اوضاعشون بد بود وهمش دعوا داشتن که پسرش خودکشی ناموفق داشت ولی خوب شدن وروابطشون هم با فامیل برقرار شد وداییم هم از ذوقش دائم میبرشون سفرعزیزم شما با بدبینی اعتماد به نفستا زبر سوال میبری وبه جورایی به همسرت القا  میکنی من حدم پایینه و این نقطه ضعفمه برو دکتر تغییر کن مطمعنا همسرت دلگرم وعاشقت میشه به خودت برس وبراش ناز کن بزار نازتا بکشه 

من آن گلبرگ مغرورم که میمیرم زبی آبی ..ولی با ذلت خاری پی شبنم نمیگردم