2777
2789
عنوان

شوهرم گفت دوستت ندارم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 145035 بازدید | 1798 پست
پسرعموتون دوباره ازدواج کرد؟ یا دلش قبلا و الان جای دیگه نبود؟

نه دو سال و نیم گذشته هنوز ازدواج نکرده .چون تمام دارایی و ثروتش برای مهریه زنش رفت .منتظره دوباره به لحاظ مالی اوکی بشه زن بگیره !!

نه دلش هیچ جایی نبوده فقط میگفت اصلا حس خوبی ندارم و حالم کنار زنم خوب نیست ... 

حالا زنش واقعا دختر ماه و مهربونی بود ، زیبا ، مودب ، با وقار، تک فرزند ، معلم  ...هیچ جلسه ی مشاوره و روانشناسی نتونست نظرشو عوض کنه

عزیز مقصر تو نیستی مردا کمتر با احساسات بعدا عاشق میشن معمولا دوست دارن یا ندارن 

خودتو دوست داشته باش نذار قلبت ازرده بشه و از این ازدواج بیا بیرون نگاه های دیگران عمر هیچ کدوم اندازه رنجش قلبت ارزش ندارن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه خیلی جدی گفت من نمیتونم بدون اون رندگی کنم از جونم ببشتر دوسش دارم😭😭😭😭😭

دقیقا یاد دوستم افتادم معلمه شوهرش مهندس میمرد ب ای شوهرش گفت ی روزی از سرکار برگشته گفته لیلا جان دوست ندارم پسره اهل خیانت هم نبود دختره گفت گریه کردم وخیلی تلاش کردم دیگه نشد جداشدن

سلام عزیزمشروع کردم به نیت بچه دارشدنم، نماز شب میخونم، حاجت میگیرم بنظرت؟میدونی دوس دارم نمازشبو فق ...

قطعا حاجت میگیرید فقط اگه یه مدت خوندید حاجت نگرفتید دلسرد نشید. .اینکه برای رضای خدا بخونم یا بچه اصلا به دلت کدورتی نیاد که کاربدی می‌کنی که بچه رو انتخاب کردی بد نباشه؟فقط فقط به نیت بچه دار شدن بخون زیاد استغفار کن 

زیارت عاشورا به روش حق شناس هم خیلی عالیه حاجت محال میده ولی سخته خواندنش سرچ کنی میاد شرایطش اینم اسمش چله است اگه خوندی تا وقتی که حاجت بگیری بخون نگو چهل روز شد بسه دیگه تا جواب بگیری بخون

برای همه مشکلات هرچی باشه نماز شب جوابه

پسر عموی من هم بلافاصله بعد از ازدواجش به زنش گفت دوستت ندارم ، نو اتنخاب من نبودی، انتخاب خانواده م ...

پس الکیه که میگن بعد ازدواج حس بوجود میاد اره ؟! 

الان که دارم فکر میکنم با خودم میگم چخوب شد به اون چند مورد که خودمو توجیه میکردم برای ادامه ردشون کردم حالا خواهر یکیشون گفته بود این حرفا چیه محبت بعداً بوجود میاد

سلام عزیزم ذکری هست که مشکل دخترم حل بشه بیمار نیست ولی اگه این مشکل حل نشه آینده دخترم خراب میشه

نماز شب و چله زیارت عاشورا به روش حق شناس برای هر حاجتی برای هر حاجتی جوابه .فقط اصرار کنید تداوم داشته باشید گرفتی تدوام داشته باشید 

آخه بهم گفت برو من گفتم میمونم همینجوری کنارت دیگه عصبانی شد گفت پس اصلا ن بهم زنگ بزن نه پیام بده گ ...

خفت و خواری نیست. خونه خودته. کسی حق نداره بیرونت کنه. تو که باهاش مشکل نداری. فک کن اصلا نیست. زندگیتو کن. اون مشکل داره خودش بره. اینکه بدون هیچ حق و حقوقی بندازت بیرون خفت و خواریه.  تا وقتی زنشی اونجا خونته.  هر وقت حقت رو داد و طلاق داد بعد برو. والا چه پروعه.  همینطوری راحت میگه برو خونه بابات میخوام تنها زندگی کنم. خودش بره خونه باباش

استاترخصوصی بهم پیام بده بگم چیکارکنی فقط الان فازغم وغصه وگریه روبذارکناراگه خونه ست عادی باش اگه نیست گریه هاوعزاداریاتوکن سبک شدی بهت بگم چیکارکن تااون موقع نچسب بهش التماس وخواهش وتمناهم نکن که برعکس میشه عادی رفتارکن بهش بگوفکراموکردم یه مدت دست نگه دارتابتونم کم کم به خانوادم بگم یکی دوماه زمان بده ولی این حرفاروباعجزوالتماس نگو محکم بگو بعدبهت میگم چیکارکن سخت نیست