2777
2789
عنوان

شوهرم گفت دوستت ندارم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 141836 بازدید | 1768 پست

شوهر منم هیچوقت بهم نگفت دوسم نداره اتفاقا میگه من عاشقتم ولی از همون نامزدی کارایی باهام کرد که خودم فهمیدم دوست داشتنی در کار نیست 

همینجوری خنثی دارم زندگی میکنم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یکی دیگرو دیده مردا تا جایگزین پیدا نکنن نمیرن هیچوقت

اخه مطمئنم ازش پرسیدم گفت من دیگه همه چی دلمو برات گفتم از اول 

گفت بهت گفتم همش فقط تلاش بوده هر ماری کردم دوستت داشته باشم ولی نشداگه کسی دیگه بود بهت اینم میگفتن 

اخه مطمئنم ازش پرسیدم گفت من دیگه همه چی دلمو برات گفتم از اول گفت بهت گفتم همش فقط تلاش بوده هر مار ...

هیچکدومشون نمیگن

تجربه دارم ک میگم

انشالله ک اینجور نباشه 

اما مردا اکثرا شبیه ب همن

دعا کنید برام کسی که عاشقشم برگرده و عروسی کنیم!کاش خدا هیچ ارزویی و برای هیچکس حسرت نکنه..💔😔کاش صلاحم با خواسته ام یکی بشه!

شوهر منم هیچوقت بهم نگفت دوسم نداره اتفاقا میگه من عاشقتم ولی از همون نامزدی کارایی باهام کرد که خود ...

میدونی شوهرم چقدر برام تلاش میکرد اینقد دلم تنگ شده برا قبلنمون برام گل میگرفت تولد میگرفت با اینکه تا شب سر کار بود میمود خونه منو میبرد بیرون همیشه بهم احترام میزاشت یک بار صداشو رو بالا نبرد اصلاااا تکته ی منفی نداشت بعد الان اومد بهم کفت دوستت ندارم 

البته دوستت دارم رو بهم نمیگفت هیچوقت منم بهش میگفتم بهم بگو ولی نمیگفت الان میگه نمیتونستم بهت بگم 

شوهرت ولت کنه چوبشو بد میخوره تو خیلی ساده ای گیر یه قالتاقی میفته که روزی صد بار به خودش لعنت میفرس ...

😭😭😭دوسش دارم از جونمم بیشتر میخوامش

خوبیاشو دیدم الان نمیتونم این رفتارشو بپذیرم😭

تو این دو سال یک بار صداشو بالا نبرد همیشه بهم احترام میزاشت تو اوج خستکیش چیزی ازش میخواستم نه نمیگفت 

فقط محبت کلامی نمیکرد من همش باهاش دعوا میکردم ک چرا بهم نمیگی دوستت دارم میگفتم بهم محبت کن میدونی خودمم مقصرم اینقد بهش گفتم تو دوسم نداری وکرنه بهم میکفتی میگفت نمیتونم بکم بهت عملی نشون میدم بعد الان اومد کفت همش تشاهر بود ک بتونم عاشقت بشم ولی فتیده نداشت گقت نتونستم