2777
2789
عنوان

شوهرم گفت دوستت ندارم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 145035 بازدید | 1798 پست

التماسش نکن اصلا ضعف نشون نده. مردا عاشق زن مغرور میشن کدبانوی فعال میشن که به فکر پیشرفت خودشه. نذار بیش از این بفهمه که عاشقشی. از امروز جدی شو یه جور وانمود کن که توهم دوسش نداری فقط چون طلاق به نظرت کار درستی نیست موندی شاید درست بشه.

فقط پیش خدا التماس کن، نذرهایی که دوستان گفتن رو عمل کن. نمازات رو اول وقت بخون
ولی اون نفهمه اصلا پیش اون معمولی باش کدبانو باش. دنبال پیشرفت باش

التماسش نکن اصلا ضعف نشون نده. مردا عاشق زن مغرور میشن کدبانوی فعال میشن که به فکر پیشرفت خودشه. نذا ...

آخه بهم گفت جمع من برو ک هم من راحت بشم هم تو 

من چجوری با این حرفش بمونم پیشش و این کارها رو‌بکنم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم فکر نمیکنی بخاطر حساسیت زیادت شوهرت احساس میکنه زندگی براش مثل قفس شده؟من چیزی از شما و زندگیتون نمیدونم ولی با توجه به تاپیکهای قبلت میگم ممکنه شما چون عاشق شوهرتی محدودش کردی و مدام بهش گیر میدی

مردها از زن حساس و زودرنج فرارین

میدونی چی شده؟

علاقه زیاد شما و توجه زیاد شما به ایشون باعث شده 

فکر کنه خیلی خاصه اعتماد بنفسش بیاد بالا. 

هیچوفته هیچوقت خودتو پیش یه مرد کوچیک نکن. 

انقدر التماسش نکن انقدر نگو دوستت دارم. 

هرچی ماهی رو بیشتر تو دستت فشار بدی بیشتر لیز میخوره. 

اگه بنا بر جدا شدن هست بخاطر غرورت و احساسات که بیشتر ازین خورد نشه اصراری بر موندش نکن. 

عزیزم فکر نمیکنی بخاطر حساسیت زیادت شوهرت احساس میکنه زندگی براش مثل قفس شده؟من چیزی از شما و زندگیت ...

بهش گفتم رفتارامو میزارم کنار گفتم الان فهمیدم استباه کردم جبران میکنم گفت تو اصلا مشکلی نداری موضوع هم اینا نییت من از اول زندگیمون داشتم تلاش میکردم ولی عاشقت نشدم میگه دیگه خستم شدم از تلاش الکی 

وابسته و آویزون بودن آدمو از چشم میندازه، سعی کن کاریزما داشته باشی، خودتو تحویل بگیر به شوهرت هم اقتدار بده و بذار کنارت حس خوب داشته باشه اما مهم ترین خودتی خیلی روی خودت و رشد خودت سرمایه گذاری کن

تازگیا دعوا کردید؟!اگه آره بخاطر اونه. خسته شده از دستت. التماسش نکن اما خونه رو هم ترک نکن. یه مدت سر به سرش نذار و عادی رفتار کن. احتمالش هست کوتاه بیاد.این نظرم طبق تاپیک های قبلیت هست

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚

میدونی چی شده؟علاقه زیاد شما و توجه زیاد شما به ایشون باعث شده فکر کنه خیلی خاصه اعتماد بنفسش بیاد ب ...

اخه گفته از اول دوست نداشتم ،شاید واقعا راست میگه.ببین وقتی یه مردی زنشو بخواد میگه چون گیر دادی ازت سرد شدم چون حساس بودی سرد شدم نمیگه به اجبار خانواده ازدواج کردم و دوست نداشتم،به نظرم استارتر هنوز که جوونه باید هواسشو جمع کنه و اگه واقعا مطمعن شد این حرفای شوهرش از سر ناراحتی و عصبانیت نیس بهتره قبل اینکه یه بچه بیاد وسط ،تصمیم درستترو بگیره

مگه رفتارت چجوریه

سر چیرای الکی بهش گیر میدادم دعوا میکردم هر روز کارم قهر کردن بود من دوسش داشتم توجهشو میخواستم میخواستم بهم محبت کنه ک باهاش قهر میکردم میگفتم چرا نمیکی دوسم داری چرا بهم محبت نمیکنی میگفت عملی بهت نشون میدم مردا کم کلامی میگن واقعا هم عملی نشون میداد ک دوسم داره ولی الان گفت دوستت نداشتم هر کاری برات میکردم یا بر اساس وظیفم میدونستم یا اینکه تلاش برای عاشقت شدن ولی فایده نداشت