2777
2789
عنوان

شوهرم گفت دوستت ندارم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 143370 بازدید | 1786 پست

یکی از آشناهای ما خیلی سال قبل مرد زنش دوست نداشت و هر چقدر مشاور یا فامیل ها صحبت کردن گفت نمیخوام و متنفرم دوسش ندارم دختر عاشقش بود التماسش میکرد ولی دیگه طلاق شد به یکسال نشده چنان پسر عاشق دختره شده بود و دوباره با هم ازدواج کردن مادرشوهر  هم رفت طلاق از شناسنامه شون پاک کرد

تا زمانی که آنقدر تو کف این اقا باشی هی خودشو میکشه بالاتر. بهش باید بگی باشه عیب نداره اقدام کن عزیزم . مهریه و نفقه و فلان . برو دنبال زندگیت عشقتو پیدا کن و... .هر کسی ببینه طرف میگه من بدون تو نمی تونم زندگی کنم پررو میشه چون آویزون میشی طرف خسته میشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه میگه تنهایی رو دوس دارم میگه حتی یه ثانیه نتپنستم دوستت داشته باشم میگه نمیخوامت

بچه هم داری؟ یکم عزت نفس داشته باش وقتی اینطوری میگه برای شخصیت خودت احترام قائل شو 

💚عضوگروه سبز💚 وزن شروع ۶۱ ☘️۱۴۰۱/۶/۸☘️ وزن فعلی ۵۸☺️

ادم وقتی از بیرون به زندگیتون نگاه میکنه میبینه چقدر شوهرت هم گناه داره اونم حق داره دلش بخاد عاشق بشه و زندگی با عشقو تجربه کنه ادم دلش براش میسوزه ...‌‌ ولی در کل حتی اگر جدا هم بشه ازت خیر نمیبینه تو زندگیش چون داره ب تو ظلم میکنه

قیافه من 🔫😑😑 وقتی توی تاپیک خانومای باردار میرم۰۰۰ از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره🔫😑 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه🔫😑تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه🔫😑یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه🔫😑 موز خوردم بچم نیوفته🔫😑 چایی داغ خوردم بچم نسوزه🔫😑 الویه خوردم تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره🔫😑 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑باد پرده رو تکون داد نوار سرپی توی پرده توی هوا معلق نشه روی بچم اثر بزاره🔫😑😑 بچه فامیل با لیزر اسباب بازی انداخت رو شکمم واسه بچم ضرر نداره🔫😑 عطر میزدم تاپم نازک بود ریخت رو شکمم بچم خفه نشه🤕😑😑 کشمش خوردم بچم فلان نشه... یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه... مادر شوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی، مگه چند روز دیگه داری تا زایمان؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑                                                                                                                                                                                                                                    
ادم وقتی از بیرون به زندگیتون نگاه میکنه میبینه چقدر شوهرت هم گناه داره اونم حق داره دلش بخاد عاشق ب ...

در کل بنظرم ظلم نیست چون طلاق رو گذاشتن واسه اینجور مواقع، زمانی ظلم بود که خیانت می‌کرد کتک میزد و... 

در کل احتمالا اصرار خانواده اش به‌ ازدواج باعث این سردی شده و مانع اینکه همسرش رو دوست داشته باشه، شاید اگه بتونه از اون اجبار گذشت کنه بتونه همسرش رو دوست داشته باشه ، من پسر دیدم خودکشی کرد از زجر ازدواج اجباری 

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی 
اخه بهم گفت برو خونتون دیگه😭😭😭

به هیچ عنوان خونت رو ترک نکن ، اون اگه میخواد بره درخواست بده مهریت هم کامل میتونی بگیری چون خودش نمیخواد ، 

ولی امیدوارم سرش به سنگ بخوره و خوب بشه 

حموم که میری غسل اویس قرنی به نیت عزیز شدن برای شوهر حتما انجام بده ، سوره مزمل به قند و خوراکی شیرین ۶ مرتبه بخون و فوت کنن در دسترسش بزار تا بخوره ، سوره طلاق و مجادله رو بخون ، هزارو یک مرتبه یا ودود بگو هر روز  بخون خیلی تاثیر داره 

💚عضوگروه سبز💚 وزن شروع ۶۱ ☘️۱۴۰۱/۶/۸☘️ وزن فعلی ۵۸☺️
در کل بنظرم ظلم نیست چون طلاق رو گذاشتن واسه اینجور مواقع، زمانی ظلم بود که خیانت می‌کرد کتک میزد و. ...

برادر شوهر خودمم الان یه دختر دانشجو داره یه راهنمایی اونم اول با یکی ک خودش عاشقش بوده نامزد میکنه بعد خانوادش بنا به حرفایی اون نامزدیو بهم میزنن و این زن الانشو میگیرن براش ... بعد این همه سال هنوزم میگه خانوادمو حلال نمیکنم ... هنوزم دلش پیش نامزد قبلی خودشه ... بعد میگه دو تا دختر دارم اگر یه روزی بیان بگن عاشق یه افغانی شدم هم اجازه میدم عقد کنن ... 

قیافه من 🔫😑😑 وقتی توی تاپیک خانومای باردار میرم۰۰۰ از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره🔫😑 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه🔫😑تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه🔫😑یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه🔫😑 موز خوردم بچم نیوفته🔫😑 چایی داغ خوردم بچم نسوزه🔫😑 الویه خوردم تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره🔫😑 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑باد پرده رو تکون داد نوار سرپی توی پرده توی هوا معلق نشه روی بچم اثر بزاره🔫😑😑 بچه فامیل با لیزر اسباب بازی انداخت رو شکمم واسه بچم ضرر نداره🔫😑 عطر میزدم تاپم نازک بود ریخت رو شکمم بچم خفه نشه🤕😑😑 کشمش خوردم بچم فلان نشه... یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه... مادر شوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی، مگه چند روز دیگه داری تا زایمان؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑                                                                                                                                                                                                                                    
برادر شوهر خودمم الان یه دختر دانشجو داره یه راهنمایی اونم اول با یکی ک خودش عاشقش بوده نامزد میکنه ...

یکی از اطرافیان60، 70 ساله که حتی نوه هم داره یبار از عشق قدیمیش  که نامزد هم بودن ولی بهم خورده 

با یه سوزی میگفت که یبار اون خانم بچه منو دیده بغلش کرده و بوسش کرده و گریه کرده میگفت هنوزم دلم براش میره 

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی 

کاش لیاقت عشقت رو داشت.. ولی اونم دست خودش نیست.. انشااالله خدا برات معجزه کنه.. یا مهر تو رو بندازه تو دلش یا اگر خیرت در این نیست مهر اون رو از دلت ببره.. شاید سرنوشت بهتری در انتظارت باشه.. الله اعلم