2777
2789
عنوان

کیا تا حالا سقط عمد کردین بعدش تاوان دادین پشیمون نشدبن

| مشاهده متن کامل بحث + 927 بازدید | 72 پست
میگم اگه گناهه چرا زمانی که تبلیغ میکردن فرزند کمتر زندگی بهتر هرکی بچه سوم و چهارم باردار میشد بهدا ...

واقعا بوده همچین چیزی؟

ای ملائک که به سنجیدن ما مشغولید                               بنویسید که اندوه بشر بسیار است

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مادر من سقط کرد میدونست جنسیت بچه رو تا یکسال بچه رو جلوی جشاش میدید داره بازی میکنه حتی بهش گفته بود من پسرتم از اون به بعد زندکی ما ازهم پاشید یک روز خوش ندیدیم

میگم اگه گناهه چرا زمانی که تبلیغ میکردن فرزند کمتر زندگی بهتر هرکی بچه سوم و چهارم باردار میشد بهدا ...

ماکه ندیدیم بهداشت خودش داروی سقط بده

اون از بی وجدانی طرف خودش بوده که میداده

سر صدا میکردن با طرف ولی دارو نه. 

یکیش مادر خودم که سر بچه اخر چقدر مرکز بهداشت سرزنشش کرد. 

مادر فرزند پذیر💕با مردم زيبا سخن بگوييد تا پاسخ زيبا بشنويد .امیرالمومنین علیه السلام

این دیگه قتله چون جنسیتش مشخص شده پس روح داشت

اره عمه عوضیم هی کفت برو سقط کن ماهم اونم‌قع مستاجر بودیم مجیورشد مامانم بعدها خیلی پشیمون شد کاش نمیکرد تا‌وانش و‌بد دیدیم خیلی 

یکی میشناسم چندروز تو کما بود

میگه بهم گفتن تاوان کشتن بچه ات هست

بعد چندسال هنوز پشیمون 

تا خدا هست به مخلوق دمی تکیه مکن/که خدا کوه ثبات و بشر عین نیاز👌👌👌

اره عمه عوضیم هی کفت برو سقط کن ماهم اونم‌قع مستاجر بودیم مجیورشد مامانم بعدها خیلی پشیمون شد کاش نم ...

عجب عمه ی عفریته ای بگو خودت میخاست نون ابشو بدی 

قشنگی چشماتُ روی کره ماه پیدا کردم .
واقعا بوده همچین چیزی؟

بله چند سال پیش که تبلیغ فرزند کمتر بود این کارو میکردن. یعنی هرکی میخواست سقط کنه راحت دارو گیرش میومد ولی الان تبلیغ فرزند اوری و جوانی جمعیته میگن سقط گناهه و دیه داره