2777
2789
عنوان

شوهرم گفت دوستت ندارم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 142125 بازدید | 1772 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم میگه خسته شدم از تظاهر کردن از تلاش کردم برا دوست داشتنت

دوست داره خودش باشه. رو راست باشه. اشکالی نداره. شما پذیرشش کن. شاید احساس نا کافی بودن پیشتون می کنه. اینکه نمی تونه مثل شما مهربون باشه احساس خوبی بهش نمیده. اینا را باید حرف بزنید. اول باید دلبستگی ایمن ایجاد کنید تا فضا باز بشه برای مطرح کرد این موضوعات. 

روانشناس

چیکار کنم ب نظرتون میشه زندگیمو درست کنم؟

بیا دکر یا ودود و بگو شاید خدا مهرشو انداخت به دلش

تنهایی؛آدم پوچ می‌گیره، آدم غنی تحویل می‌ده.آدم ضعیف می‌گیره، آدم قوی تحویل می‌ده.ذهن بسته می‌گیره، ذهن باز تحویل می‌ده.آدم سطح می‌گیره، آدم خبره تحویل می‌ده.آدم‌ گم شده می‌گیره، آدم مصمم تحویل می‌ده.تنهایی، یه نوع دستگاه اپدیته. دستگاه آدم سازیه.آدم توی تنهایی راهشو پیدا می‌کنه و ساخته می‌شه.مهم نیست چند سالته، خوبه که تنهاییتو دوست داشته باشی.و اگه از تنهایی فراری هستی یا می‌ترسی. بدون به شدت قراره آسیب ببینی.-دیاکو.

قراره بره پیش مشاور ولی میگه فایده نداره میگه وقتی تو این دو سال نشده الانم نمیشه میگه تو هیچ مشکلی ...

حرف مفت میزنه 

داماد ما هم همینا را میگفت نگو یکی زیر سر داشت فقط میخواست خواهر منو بفرسته بره جا برای خانم باز بشه

مثل.... دروغ میگه اینقدر التماسش نکن مهریه را بذار اجرا تا بفهمه باید چشاش را قبل ازدواج باز می‌کرد 

اینقدر ترسد نباش التماسش نکن بذار بره پی عیاشیش

حالا داغی نمیفهمی داره سرت کلاه میذاره اینجا ها را عقلی بیا جلو احساسات را بری دور

دوست عزیز.یکی از دوستان دوره مسیر آرامش معرفی کردن ‌شما هم بیا اون دوره را شرکت کن.ب همسرت بگو دوماه  دیگه باهم باشید تا بعد....توی این دوماه دوره را بگذرون با مشاوره هاش صحبت کن .کلی زندگیت عوض میشه. حتی یاد میگیری وابستگی به همسرت کم کنی.علاقه ش به خودت زیاد کنید و...

لینک کانال سلامتیhttps://eitaa.com/joinchat/1993212918Cdd06830b27

نه میگه تنهایی رو دوس دارم میگه حتی یه ثانیه نتپنستم دوستت داشته باشم میگه نمیخوامت

چله سوره مزمل و طلاق بگیر

الهی به امید تو که میتونی زندگیمو متحول کنیالهی لک حمد ، حمد الشاکرین  حتا ترضی.                                                                                                                            وخدا رو هزار مرتبه شکر در سال ۱۴۰۵ در کنکور قبول شدم و رشته مورد علاقمو اوردم💜الان که تا اخرش خوندی میشه صلوات هدیه کنی برا امام رضا ممنونم

ببین این مرد داره بهانه میگیره مردا اصلا دنبال عشق نیستن کاملا با زنا فرق دارن رابطه گرم زناشویی رو ...

اسی اینو بفهم داره بازیت میده والسلام الان با روی خوش و حرف زدن نشد پلن بعدی خشونت و دعوا نشد بهانه گیری د تهمت زدن بازم نشد کتک  کاری

تا میتونی ازش امتیاز بگیر و جدا شو 

این زیر سرش بلند شده فقط شما تو دست و پاش هستی 

چشات را باز کن واقعیت را ببین. 

نترس بدون اون نمیمیری شاید یه مدت حالت بد باشه که حتما هست ولی میگذره بعد حالت خوب خوب میشه و میفهمی بهترین کار را کردی

از حق و حقوقت نگذر حتی یه ذره بذار تاوان بده

ب نظرت اگه برم شوهرم واقعا دلش تنگ نمیشه؟ دیگه نمیاد سمتم؟

ببین ولی هیچ‌وقت از خونه نرو

بگو اشکالی نداره جدا بشیم ولی اونکه از خونه میره و دنبال کارای طلاق میافتی تو باش

اصلا از خونت نری که بعدا از نظر حقوقی به مشکل میخوری

بره دادخواست طلاق  بده مهریه تو بده بعدم جدا بشه

اگه‌واقعا قبلا خوب بوده و الان یهو اینطوری شده مطمئن باش فرد سومی هست تو‌زندگیتون چرا بری جا رو برای اون باز کنی

تو بمون شوهرت خودش بره