2777
2789
عنوان

شوهرم گفت دوستت ندارم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 142350 بازدید | 1776 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی اشتیاه کرذی التماسش کردی، تو بهش خیلی محبت کن ولی خودتو اویزون و وابسته نشون نده، بگو باشه بخاطر تو منم قبول میکنم، مردا وقتی ببینن یه زنی قوی هست و برا خودش ارزش قائله تغییر میکنن، شک نکن ...

مدرس دانشگاه، مدرس تخصصی دوره های آموزشی. مدرس نرم افزار اکسل مقدماتی تا پیشرفته، msp. Spss . کارمند پتروشیمی
رفتار خودت غلطه آنقدر خودتو خار کردی جلوش این اداها رو داره درمیاره بفهمه دیگه واست مهم نیست پشیمون ...

حرفاتون درسته. ولی شاید این ترک منزل به صلاحش نباشه. شاید نقشه باشه. میتونه برا ترک منزل ازش شکایت کنه وراحتتر طلاقش بده. بزار خودش بره داد خواست بده وعواقبش رو بپذیره

ممنونممممم😭😭😭نمیدونی چقد التماس کردم چقدر گقتم اصن تظاهر کن ب دوست داشتن فقط برار کنارت بمونم😔

راهش اینه ۲تا نکته دو رعایت کن

۱)حرفای گذشته ش رو یادآوری نکن

همون لایک کردن ها و اینستا و 

جانم گفتنش به فلانی رو هی تو سرش نکوب..

۲)خودتو دوست داشته باش..

حداقل تظاهر کن که مثلا برا خودت برنامه داری..

تظاهر کن انگار هیچ اتفاقی نیفتاده..هیچ اینا رو نشنیدی

این مهر طلبی ها رو بذار کنار تا چند سال دیگه

در هر موقعیتی باشی؛یادت نیفته که

چطور التماس میکردی..

یه خرده توی خونه ازش فاصله بگیر..

ادای خودشو در بیار..

نه اینکه قهر باشی..فقط جوری که انگار

مثلا از اینکه واسه خودت حتی چایی هم می‌ریزی

با خودت لذت می بری..

شاید همین کار تو که برای خودت برنامه شخصی داری

باعث بشه حس بهتری از خودش پیدا کنه

( ازینکه فقط دنبال سرگرم کردن تو نباشه..

ازینکه همش نگرانت نباشه دیگه عذاب وجدان نمیگیره

که چرا نمیتونم از زندگی راضی نگهش دارم..)

اینجاست که اونم خودشو پیدا میکنه..

چون از وابستگی شدید یکی از زوجین..

اون یکی فراری میشه..حتی با اینکه عاشق باشه بروز نمیده

چون دلش واسه خودش تنگ شده..خودشو گم کرده..

کمی خودت رها باش و ساهت هایی اونو رها بذار

بلکه بعد از مرحله خودشناسی جذبت بشه 

قراره بره پیش مشاور ولی میگه فایده نداره میگه وقتی تو این دو سال نشده الانم نمیشه میگه تو هیچ مشکلی ...

ببین بهتره عاقلانه باموضوع برخوردکنی مشکل شماعدم تفاهم یاناسازگاری واختلاف سلیقه نیس که مشاوره حلش کنه یکی ازدوستان من مثل شماشوهرش اوایل پیشنهادجدایی دادالبته تموم تلاششوکردکه زنشودوس داشته باشه نتونست همه کارم براش میکرد.... ولی نتونست دوستش داشته باشه پیشنهادطلاق داد دوستم قبول نمیکرددرنهایت پسره ازروی ترحم باهاش موندزندگیشون بقدری سردشده بودکه فقط درحدیه سلام وخداحافظ حرف مشترکشون بوددرنهایتم بایه زنه مطلقه دوست شدوخیانت کرد... 

عاشقترین مردارو هم اگه زیاد بهشون محبت کنی دلزده میشن..اینارو باید محل سگ بهشون نزاری تا قدر محبتتو بدونن...مردک پفیوز مگه من بازیچتون بودم ک گفتن برین زیر یه سقف درست میشه زندگی یه نفرو ب همین راحتی خراب کنی...از بس قانون برا طلاق پشت مرده هر کاری بخوان میکنن میگن خرحش سالی یه سکه س میریم یه زن دیگه میگیریم

شاید دوست داشتن بلد نیست. جدا بشید اون گزینه دیگه ای داره که بتونه دوستتش داشته باشه؟

گزینه هاشون تو ذهنشون تعداد کمی نیست

من خواننده خاموش بودم چندسالی هس.کنارتون هستم

فدای سرت 

بگو خلایق هرچه لایق

فعلا به هم تعهد داریم هروقتم خواستی برگه طلاق رو بیار امضا کنم

از چی می ترسونی منو،،منم مثل خودت بخاطر آبروداری التماست کردم ولی الان دیگه مهم نیست بذار بترسه از دست دادنت،،

سعدی علیه الرحمه حرف قشنگی داره 

سعدی اگر عاشقی کنی و جوانی 

عشق محمد بس است و آل محمد