الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
میگه سعی داشتم هر جور شده با محبت کردن بهت عاشقت بشم ولی دیگه خسته شدم فهمیدم نمیشه
مشاوره نرفته؟؟خب اینجور آدمها ک تکلیف خودشونو نمیدونن مشکل دارند و باید درمان بشن...اگه این حرفا واقعیت داشته باشن با احساسات بازی شده...میتونه مهریه بده؟
برکتِ روضه ی او بود اگر شیعه شدیم،،،نامِمان هست مسلمانِ اباعبدالله(س)🙏🙏...
عزیزم با نگاه به تاپیک های قبلیتون مشخصه همسرتون چرا دوست داره تنها باشه، شما برای یک کلمه جانم که بنده خدا از دهنش پریده دو ماه اعصاب همسرتون رو داغون کردید ، تصور کنید واقعا از اول شما رو دوست نداشته و تلاش کرده تا در این دوسال به شما علاقمند بشه ایا با این رفتارهای شما می تونسته به شما علاقمند بشه … بهتره شما خودتون تنها مشاوره برید … اگر تهران هستید مرکز مشاوره حیات نیک و نیک روان هر دو مشاورهای خیلی خوبی دارن انلاین هم دارن برای شهرستان ، قدم به قدم خودتون رو تغییر بدید متوجه میشید همسرتون تغییر خواهد کرد و به شما و شخصیت شما علاقمند خواهد شد … از همسرتون زمان بخواید و خودتون رو تغییر بدید من یقین دارم همسرتون از رفتارهای شما خسته شده حتی اگر انکار کنه
اون از خداشه ک من بگم نمیخوامش حالا قراره دوشنبه بره پیش مشاور خدا کنه اون ی چیزایی بگه نظرش عوض بشه ...
ان شاالله که با مشاوره درست بشه،اگه نشد بی خود کرد عمر وجونیت رو ۲سال تلف کرد جایی نرو،بگو خودش بره درخواست طلاق بده اینطوری نصف اموالش رو باید بده،مهریه ات رو هم بگیر،ولی اصلا نرو
چقدر درست و به جا گفتید...همسر منم خیلیی خوب بود تو عقد ،خیلی محبت میکرد و دوستم داشت،حتی تو جمع هم ...
از بابت تجربه تلخی که داشتین متاسفم🙏
و بله دقیقا همینه
این خانوم شدیداً احساساتیه
الان میگه من بهش گیر دادم که شاید اینجوری شده
ولی یکم با خودش بشینه و فکر کنه
کم کم متوجه همچیز میشه
و احتمالا از بس بهش تلقین شده
اینجوری در مورد خودش فکر میکنه
https://abzarek.ir/service-p/msg/2274641(برام مهم نیست که دیگران در مورد من،راهی که رفتم و راهی که خواهم رفت،چه فکری میکنن.دیگران اگر فکر کردن و راه و روش زندگی متوجه میشدن ،یه فکری به حال زندگیه قشنگشون میکردن:)))✨ذات بد نیکو نگردد چون که بنیادش بد است.تـربــیت، نــا اهــل را چون گـــردکان بــر گـنبد است✨
متاسفم ولی من همسرتون رو درک میکنم منم ازدواج اولم همینجوری بود هر کار کردم نتونستم دوسش داشته باشم
خوبه که باهات رو راست بوده از در اذیت وارد نشده
میدونم سخته ولی باید بذاری بره
برای همه آرزوی آرامش دارم ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوشترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادقترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربونترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قویترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همهی اینها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید
من بهش گفتم اشتباه کردم گفتم غلط کردم خودمو درست میکنم ولی گفت اصلا مشکل این نیست من نمیتونم بهت علا ...
ولی قبول کنید رفتارهای شما مانع علاقه همسرتون شده و زده شده … همه مردها از گیردادنهای بیخود خسته میشن اما مشاوره میتونه این مسائل رو در نگاه شما تغییر بده و به شما کمک کنه
....ولی به هیچ عنوان با کسی که دوستت نداره نمون ..الان ولت نکنه ده سال دیگه ول میکنه و یا خیانت میکنه.....لطفا یکم عزت نفس داشته باش ...شما مهرطلب و وابسته ای ..به نظرم بشین فکر کن ...اگر بمونه از ذهن شما هیچوقت نمیذه و همش میخوای فکر کنی که ایا دوسم داره یا نه ....لطفا منطقی باش ..
sogoliiiiiiiiiiii هستم (قله سابقم) 🌹با این کاربری قراره اتفاقای خوب زندگیم با شما به اشتراک بزارم 🌹