2777
2789
عنوان

شوهرم گفت دوستت ندارم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 126812 بازدید | 1653 پست
اصلا خوش نمیگذره متاسفانه.... ولی من اون آدم قبل هم اگر بیاد با اینکه خ دوسش دارم هنوزم نمیتونم باها ...

نازم میخره....حالا اینو گفته بهش بگو حالا که چی میخواد چکار کنه واقعا مشاور برو بهش فرصت بده

تا قبل از این گرم بود خوب بود خودش میومد سمتم هوای منم داشت

پس دوست داشته که بهت حس داشته الان میخواد شمارا بترسونه مگه میشه نخوادت ولی نزدیکت بیاد میتونی درستش کنی مشکلت کوچیکه

من آن گلبرگ مغرورم که میمیرم زبی آبی ..ولی با ذلت خاری پی شبنم نمیگردم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه هیچکس میگه به اصرار خانوادم اومدم جلو خیلی سعی کردم دوستت داشته باشم ولی نتونستم دیگه اذیت میشم ن ...

تو این ۲سال خودت متوجه شدی که دوستت نداره؟

یا تظاهر میکرد دوستت داره ؟

اصلا خوش نمیگذره متاسفانه.... ولی من اون آدم قبل هم اگر بیاد با اینکه خ دوسش دارم هنوزم نمیتونم باها ...

امیدوارم اگر همسرتون خوبه عاشقش بشید ب خوبیاش فکر کنید ارزش نداره بخاطر کسی همسرتون ک‌نردیک ترین فرد ب شماست رو دوست نداشته باشین

نگفت حدا بشین؟

چرا، هزار بار گفته

اونم دقیقا میگه خانوادم مجبورم کردن ازدواج کنم.

اوایل خیییلی خوب بود، نمیدونم چیشد کم کم اینطوری عوض شد،

اوایل خیلی بهم توجه میکرد، خیلی رابطه میخواست، حاضر نبود یه قطره اشکم بیاد، الان انگار زیاد براش مهم نیست.

تو این ۲سال خودت متوجه شدی که دوستت نداره؟یا تظاهر میکرد دوستت داره ؟

من الان تو شوکم ک گفته دوستت ندارم چون فکر نمیکردم و متوجه تظاهرش نمیشدم 

بهش غر میزدم بهم توجه کن چرا دوسم نداری بهش میگفتم ولی بخدا الکی میگفتم  بهش میخواستم نازمو بخره نمیدونم لوسم کنه توجه کنه بهم 

الان میگه یادته بهم میگفتی چرا دوسم نداری پس خودت فهمیدی در صورتی ک من همش الکی میگفتم  

پس دوست داشته که بهت حس داشته الان میخواد شمارا بترسونه مگه میشه نخوادت ولی نزدیکت بیاد میتونی درستش ...

میگه تظاهر میکردم ک عاشقت بشم میومدم سمتت عاشقت بشم ولی نشدم

ب نظرت راهی هست؟

میگه تظاهر میکردم ک عاشقت بشم میومدم سمتت عاشقت بشم ولی نشدمب نظرت راهی هست؟

زور نمی‌شه زندگی کرد بزار اونم بره زندگیشو کنه باید زن و شوهر دو طرفه عاشق هم باشن

❄☃️