2777
2789
اونوقت شوهرتون نگاتون می‌کنه🙄

خداروشکر شوهرم تاحالا اینقد شکاک نبوده!

حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی ده‌ژیم به کوردی دمرم به کوردی ده‌یدم وه‌لامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه له‌و دونیایش بو کورد تی هه‌ل ده‌چمه‌وه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم با پسر عمم عین داداشیم سر پیاما هم جنگ راه میندازه

ببین شوهر من فکر می‌کرد دارم بهش خیانت میکنم درصورتی ک تو خانواده ی ما این رفتار ها کاملا عادی بود پیام هامون هم خیلی معمولی وعادی و درباره ی درس بود 

واااغریبه نیس بدبختتو ی دانشگاهیم خبپسر عموم هم احوال منو جویا شده بود همین

با غریبه که اصلا نباید بری

احوال پرسی مهم نیست وقتی شوهرت خوشش نمیاد باهاش بری نرو

آقا هستم...که داند بجز ذات پروردگار ؛ که فردا چه بازی کند روزگار

دقیقا من شوهرم هنوز که هنوزه درست نشده اصلا دوست نداره با مردها هم کلام بشم همیشه ب خودم میگم با این ...

نگوووو 

نامزد من خیلی خوبه 

ولی این اخلاقا خیلی‌ رو مخه ولی کوتاه میام 

خب که چییییی؟

من بدم میادتازه سر فامیل دیگه خیلی مسخره اس و بچگانهپسرعموهای من جای داداش بزرگامن به شخصه و رفت و آ ...

منم بدم میاد ولی برای آرامش زندگیم تو این ۱۰سال مجبورشدم قید همه رو بزنم فقط سلام وعلیک،دلم برای مجردیام و خنده های از ته دل اونموقع ها تنگ شده

خداروشکر شوهرم تاحالا اینقد شکاک نبوده!

شکاکی نیست دوسش داره روش غیرت داره دلش نمیخاد با پسرعموش بره

با دوستش بره خب دختر از شهرستان تنها می‌ره تهران درس میخونه ایشون هم با دوستش بره 

آقا هستم...که داند بجز ذات پروردگار ؛ که فردا چه بازی کند روزگار

چرا اینجور میگی تحت تاثیر حرفایی اینجای آدما هم قرار نگیر هر آدمی ی خوبی داره ی بدی بعدم مردا واقعا ...

از این نظر تو هم درست میگی عزیز دلمم

میگم که منم حوصله جنگ ندارم 

اخلاقشو می‌شناسم فقط گفتم باشه 

ولی واقعا جدا از این حساس بازی ها خیلی خوبه🥲

خب که چییییی؟

چرا عزیزم میشه بگی؟

خب شما چرا باید با پسر عموت بری میتونی تماس بگیری ازش بپرسی بعد خودت تنها بری ، خودتو بزار به جای نامزدت اگ دختر عموشو میبرد با اینکه لازمم نیست حتما همراهش باشه چ حسی داشتی؟؟

اصن ربطی به اعتماد نداره کلا ادم حس بدی میگیره

عشقی هایی کز پِی رنگی بُوَد          عشق نَبُود عاقبت‌ ننگی بُوَد

شکاکی نیست دوسش داره روش غیرت داره دلش نمیخاد با پسرعموش برهبا دوستش بره خب دختر از شهرستان تنها می‌ ...

حتی خود شماهم شکاکی🫡

حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی ده‌ژیم به کوردی دمرم به کوردی ده‌یدم وه‌لامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه له‌و دونیایش بو کورد تی هه‌ل ده‌چمه‌وه

ببین شوهر من فکر می‌کرد دارم بهش خیانت میکنم درصورتی ک تو خانواده ی ما این رفتار ها کاملا عادی بود پ ...

همچین 

ما فقط تولدا تبریک می‌گیم یا مناسبتی چیزی

یا استوری ها لایک

خب که چییییی؟