2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من عادت کردم به این رفتارشفقط هر هر خندیدم گفتم باشه😐

عادت نکن😐😐

حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی ده‌ژیم به کوردی دمرم به کوردی ده‌یدم وه‌لامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه له‌و دونیایش بو کورد تی هه‌ل ده‌چمه‌وه

من عادت کردم به این رفتارشفقط هر هر خندیدم گفتم باشه😐

الان یکاری میکنن بری با نامزدت دعوا کنی بیخیال ی چی کفت بگو باشه حساسش نکن

🛑 کپی ممنوع عکس خودمه🛑 من مو ارزوهام اگ نباشن میمیرم ...دلم بهشون خوشه ک میرسم بهشون

خنده ندارهگریه داره

دقیقا من شوهرم هنوز که هنوزه درست نشده اصلا دوست نداره با مردها هم کلام بشم همیشه ب خودم میگم با اینکه شوهرم خیلی رفتارهای خوبی داره ولی کاش تو نامزدی بخاطر این اخلاقش ازش جدا میشدم

دقیقا من شوهرم هنوز که هنوزه درست نشده اصلا دوست نداره با مردها هم کلام بشم همیشه ب خودم میگم با این ...

من بدم میاد

تازه سر فامیل دیگه خیلی مسخره اس و بچگانه

پسرعموهای من جای داداش بزرگامن به شخصه و رفت و آمد خونوادگی اتفاقا زیاد داریم من و همسرم با اقوام اون یا خودم

بخواد این مدلی باشه که باید منزوی شیم😂

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍//کاربر آقا توی تاپیک هام شرکت نکنه و ریپلای نزنه

هعییی شانسو

چرا اینجور میگی تحت تاثیر حرفایی اینجای آدما هم قرار نگیر 

هر آدمی ی خوبی داره ی بدی 

بعدم مردا واقعا مث ما فکر نمیکنن و جنس خودشونو بهتر میشناسن منت هرکسی هم رو سرت نیست مستقل شو قشنگ کارای خودتو خودت بکن سالها بعد تقی ب توقی بخوره همین پسر عمو برمیگرده میگه هیچی حالیش نبود من کمکش کردم 

این کاربری دست چند نفره (کارآگاهان محترم عزیزم این امضا می‌دونی برا چیه؟من نه دروغگو ام نه فقیر ک چند نفری از ی سیم‌کارت استفاده کنیم... گاهی داستان آدمای دیگه رو تو تاپیکام میگم یا از زبون آدمای دیگه تاپیک میزنم برا همین گفتم شما کاراگاه ها ب زحمت نیوفتین )