2777
2789
برا منکه دوره مو کامل رفتم شارژامم رفتم، ولی همش دوباره برگشت🤦🏼‍♀️

چ دستگاهی 

شدی‌،قلبو تنو روحم…! 💗                                                      الهی شکر 🤍.   https://abzarek.ir/service-p/msg/2317404.                                          بیشتر میخونم و رد میشم کم پیش میاد پست بزارم اگه خوشتون نیومد لطف کنید بگذرید چون جوابی از من دریافت نمیکنید برای سرگرمی میام و حوصله بحث ندارم ممنونم🤍اگه بازم سعی میکنید نظرتون تحمیل کنید، حق با شماست 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

۴۵ روز یکبار میری. ؟ من یه هفته مونده به جلسه بعد شیو میکنم اشکال داره؟ سایناشور

30 حالا ممکنه یه کمم دیر تر برم

به من گفت یه بار دو هفته بعدش شیو کن یه بار روز قبل لیزر

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                     بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                       goftino.com/c/BVamgS      پیام بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

اخه اینا زودتر درمیاد خب

نه در نمیاد من قبل لیزر آره زود درمیومد اما بعد لیزر اونقدر لا شدت و سریع نیست 

نوره اصل بزن دیر درمیاره

‏هر جنگی ارزش جنگیدن نداره گاهی عمدا بباز و بیا بیرون🤌🏻

به مرور برمیگرده بابا همش الکیه اونایی که میگن راضیم یا کامل جلسه هارو رفتن مرتب هم شارژ رو میرن و ب ...

منم مرتب میرفتم شارژامو فککنم 25 جلسه من لیزر رفتم با دستگاه خوب ، تهش درومد دقیقا الانم باردارم دیگه کلا مثل اول شده🤣

حَسبی الله💫🍃
گفتم کبیکینیم داغون شد بمیرمم دیگه نمیرممن ۲ سال و خورده رفتم مرتبالان ساق پام اوکی شده ولی بقیه قسم ...

لیزر همش چرته بخاطر قاپیدن پول مردم

من جدا از لیزر موهای زائد که راضی نیستم رفتم لیزر co2 برای جای زخمم جلسه اول خوب بود جلسه دوم دکتر احمق نمی‌دونم چیکار کرد بشدت سیاه و سوخته شد دستم با کلی پماد و دارو یکم بهتر شده از بین نرفت که هیچ لیزر بدتر ضخیم ترش کرد!

منم مرتب میرفتم شارژامو فککنم 25 جلسه من لیزر رفتم با دستگاه خوب ، تهش درومد دقیقا الانم باردارم دیگ ...

دقیقا فقط پول میگیرن از مردم😐😂

لیزر همش چرته بخاطر قاپیدن پول مردممن جدا از لیزر موهای زائد که راضی نیستم رفتم لیزر co2 برای جای زخ ...

میدونی یه سریا تصورشون از لیزر اشتباهه فک میکنن چندجلسه مرتب برن دیگه واسه همیشه از شر موها خلاص میشن اما اشتباهه مگر اینکه تا اخر عمر همش بری… اینام بلخره اشعه ست و کلی ضرر جدا از هزینه های سنگینش