نایییروووبی مدیر استارتر عضویت: 1402/09/03 تعداد پست: 6497 عنوان دلتنگی برای آدمی ک ترکت کرد و رفت 109 بازدید | 14 پست طبیعیه؟خیلی تلاش کردم نشد ک بشه امروز | 12:07 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
fati9090 عضویت: 1399/12/04 تعداد پست: 432 معلومه که طبیعیه عزیزم و تنها راهش جایگزین کردن یه ادم درست و خوب هست
نووورررااا عضویت: 1404/06/13 تعداد پست: 263 طبیعیه ولی فراموشش کن قسمت تونبوده که الان نیست خدا بهترش رو میفرسته سراغت
نایییروووبی مدیر استارتر عضویت: 1402/09/03 تعداد پست: 6497 معلومه که طبیعیه عزیزم و تنها راهش جایگزین کردن یه ادم درست و خوب هست عزیزم من عقد بودمکارای طلاقم خیلی طولانی شدهو هنوز تموم نشدهمعلومم نیس چقدر طول بکشهسنم هم هی داره میره بالاادم خوب از کجا پیدا کنم اخه🥲💔
نایییروووبی مدیر استارتر عضویت: 1402/09/03 تعداد پست: 6497 طبیعیه ولی فراموشش کن قسمت تونبوده که الان نیست خدا بهترش رو میفرسته سراغت ان شاللهمن خیلی دوسش داشتمخودم رفتارای بد هم داشتم اما خیلیم خوبی کردم در حقشاما اونم خیلی اخلاق بد داشتولی اون منو گزاشت و رف💔
نووورررااا عضویت: 1404/06/13 تعداد پست: 263 عزیزم من عقد بودمکارای طلاقم خیلی طولانی شدهو هنوز تموم نشدهمعلومم نیس چقدر طول بکشهسنم هم هی داره م ... به این سرعت سراغ بعدی نرو این رو فراموش که کردی بعد
alyssa_oo عضویت: 1401/08/15 تعداد پست: 12069 خودم همه رو ترک میکنم فرصت نمیدم طرف مقابلم بخواد اینکارو بکنه😂🤝 _به هر حال اکثر مردم فقط فضا را اشغال میکنند.
نووورررااا عضویت: 1404/06/13 تعداد پست: 263 ان شاللهمن خیلی دوسش داشتمخودم رفتارای بد هم داشتم اما خیلیم خوبی کردم در حقشاما اونم خیلی اخلاق بد ... عزیزم دیگه سرنوشت هر کی یه جوره بهتر که الان جدا شدید میرفتید زیر یه سقف اوضاع بدتر میشد و طلاق سختتر
نایییروووبی مدیر استارتر عضویت: 1402/09/03 تعداد پست: 6497 به این سرعت سراغ بعدی نرو این رو فراموش که کردی بعد نه نمیرم سراغ کسیمهر این هنوز ب دلمهاما فامیل و اطرافیان هی میگن چقدر لوسی جدا شدیتحملت پایینهدر حالی ک همسرم ترک کرد و رفتاما دوستامم ک در جریان بودن همسرم طلاق خواس ازم دور شدنخیلی تنهام
نایییروووبی مدیر استارتر عضویت: 1402/09/03 تعداد پست: 6497 عزیزم دیگه سرنوشت هر کی یه جوره بهتر که الان جدا شدید میرفتید زیر یه سقف اوضاع بدتر میشد و طلاق سخت ... اخه چرا طلاقکاش اینجور نمیکرد همسرم
نایییروووبی مدیر استارتر عضویت: 1402/09/03 تعداد پست: 6497 خودم همه رو ترک میکنم فرصت نمیدم طرف مقابلم بخواد اینکارو بکنه😂🤝 خوبه
نووورررااا عضویت: 1404/06/13 تعداد پست: 263 نه نمیرم سراغ کسیمهر این هنوز ب دلمهاما فامیل و اطرافیان هی میگن چقدر لوسی جدا شدیتحملت پایینهدر حال ... بمیرم واسه دل شکسته ت توکل به خدا عزیزم دخیل ببند به حضرت زهرا ان شاالله که سرنوشت واینده ت اونقدر قشنگ ولذتبخش بشه که این روزا رو اصلا یادت نیاد
نایییروووبی مدیر استارتر عضویت: 1402/09/03 تعداد پست: 6497 بمیرم واسه دل شکسته ت توکل به خدا عزیزم دخیل ببند به حضرت زهرا ان شاالله که سرنوشت واینده ت اونقدر ... قربونت برم من🫂
نووورررااا عضویت: 1404/06/13 تعداد پست: 263 اخه چرا طلاقکاش اینجور نمیکرد همسرم وقتی کسی نخوادت ، هزاری هم به هر بهونه ای نگهش داری بازم راهی واسه رفتن پیدا میکنه باز اگر دوسش داری و هنوز طلاق انجام نشده برو باهاش صحبت کن شاید فرجی شد اما در آینده اگر تقی به توقی بخوره تو میشی بده و مقصر
نایییروووبی مدیر استارتر عضویت: 1402/09/03 تعداد پست: 6497 وقتی کسی نخوادت ، هزاری هم به هر بهونه ای نگهش داری بازم راهی واسه رفتن پیدا میکنه باز اگر دوسش داری ... خیلی حرف زدمخیلی ادم عصبی ای هسفقط فحش میده و تحقیر میکنهو میگه بهم پیام نده