2777
2789
عنوان

علاقه به بوی عرق🙄

352 بازدید | 33 پست

من خیلی وسواسیم کارمم طوریه که با ادما زیاد رفت و امد دارم و هرکس بوی عرق بده وااااقعا حالم بهم میخوره و خودمم هروز یا روز درمیون میرم حموم و اگه بوی عرق بدم مرگمو میخوام

ولی نمیدونم چمه شاید بیماریی چیزی دارم😐چون از بوی عرق نامزدم خوشم میاد . یعنی در حدی که دوست دارم یکم بوی عرق بده😐🙄یا اینطوریم که مثلا اگه دور باشیم و یکم بوی عرق حس کنم دلم براش تنگ میشه( بوی عرقه کم نه بوی عرق یه ماه مونده)

و اینم بگم پارتنرم خیلی تمیزه همه چیش واقعا بهداشت عالی ، ولی خب گاهی پیش میاد از سر کاری جایی بیاد یکم بوی عرق بده

الان من مشکل دارم؟ 😐روانم اوکیه نرماله این قضیه؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من یکی به صدای غذا خوردن دیگران حساسم ،یکی بوی عرق دررصورت وقوع هر کدوم دوست دارم فک طرف مقابلمو بشک ...

منم خیلی حساسم وسواسیم همه خانوادم از بچگی‌میگفتن انقد وسواسی چطوری میخوای شوهرکنی زندگی کنی ولی الان عاشق بوی عرقشم😂😂😂

والا اخه تو نینی سایتم دیدم یکی گفته بود عاشق ک باشی بوی عرقشم خوشبوعه برات😂😂

آره بابا طبیعیه

نشین ببین بقیه چی میگن راجب خودت و احساساتت

تو عشق همممههههههه چی طبیعیه هر جور دوست دارین همدیگه رو دوست داشته باشین قضاوت بقیه رو جم کن بذار سر کوچه بابا حالتو ببر از زندگیتون