2777
2789
اره البته من فعلا جلسه سومم تک و توک مونده که اونام به مرور میرنسایناشور

۴۵ روز یکبار میری. ؟ 

من یه هفته مونده به جلسه بعد شیو میکنم اشکال داره؟ سایناشور

شدی‌،قلبو تنو روحم…! 💗                                                      الهی شکر 🤍.   https://abzarek.ir/service-p/msg/2317404.                                          بیشتر میخونم و رد میشم کم پیش میاد پست بزارم اگه خوشتون نیومد لطف کنید بگذرید چون جوابی از من دریافت نمیکنید برای سرگرمی میام و حوصله بحث ندارم ممنونم🤍اگه بازم سعی میکنید نظرتون تحمیل کنید، حق با شماست 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه راضی نیستم ۱۲ جلسه کامل رفتم با چندین سری شارژ 

کم شده و نازک ولی بازم درمیاد اگه چند ماه شیو نکنم

زیاد اوکی نبود ول کنی برمیگرده باردار شی برمیگرده 

‏هر جنگی ارزش جنگیدن نداره گاهی عمدا بباز و بیا بیرون🤌🏻

با چ دستگاهی چن وقت رفتینزدیک پریود موهات بیشتر نمیشد؟

اول با الکس کندلا رفتم ک معروفه ولی راضی نبودم کلینیکش طول میداد تا پول بچاپه و کلی سوختم با دستگاهش الان ی رولی میرم اسمش انقدر سخت و گمنامه یادم نمیاد ولی اصلا نسوختم و راضیم جلسات کندلام ۱۵-۱۶جلسه بود ک همچنان ناراضی بودم رولی ۱۰جلسه فکر کنم شده باشه(البته کلینیک مورد داشت به نظرم مگرنه همه راضین حرفم میزدی میگفت مشکل داری بخاطر اونه مو در میاد:/)

ولی مو نداری درسته؟

هیچ راهی نداره کلا درنیاد در میاد به مرور اگه ول کنی لیزر رو 

باید مرتب بری مخصوصا شارژ رو

اگه باردار هم شی دوباره برمی‌گرده 

کاش روم میشد میرفتم

خیلی هم لازم دارم

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
اره منم‌پا رفتم اینطوره ولی بنظرم بازم ارزششو داره

من بیکینی و زیر بغل رفتم 

بنظرم ارزش نداره این همه پول دادم باز درمیاد چه فایده داره از بیرون موم یا پودر تهیه می‌کنم هزینه می‌کنم شیو می‌کنم 

برا منکه دوره مو کامل رفتم شارژامم رفتم، ولی همش دوباره برگشت🤦🏼‍♀️

به مرور برمیگرده بابا همش الکیه 

اونایی که میگن راضیم یا کامل جلسه هارو رفتن مرتب هم شارژ رو میرن و باردار نشدن 

اگه ول کنی ۱۰۰۰ جلسه هم بری کم کم برمیگردن مخصوصا تو دوران بارداری و شیردهی