2777
2789
سلام
خواهرم از من کوچک تره ... اما همیشه چشمش دنبال کارهای منه... آرزوی بدبختی منو داره ... از کارهایی که میکنه می فهمم که چقدر ازم متنفره. و منم دقیقا همین حسو بهش دارم ... .
بچه ها باور کنید... بارها بارها منو جلو غریبه و آشنا ضایع کرده. حرفی که نباید میزده رو زده. چیزی که مشکل خانوادگی من بوده. و نمی خاستم کسی به جز خانواده ام بدونه رو با همه به اشتراک گذاشته. جلو اقوام باهام دعوا میکنه... و چیزایی میگه که هیچ ربطی به موضوع دعوا نداره. همیشه دخترای هم سن و سال خودمو به رخ ام میکشه...  به طور ثابت دعوا داریم. پیش مامانم آرزوی بدبختی منو میکنه. وقتی تو اتاقم... پیش خواهر دیگه ام غیبت منو میکنه ...
نمیدونم چیکار کنم که یه ذره آبرویی هم که دارم جلو آشنا و غریبه نریزه. همه دیگه میدونن. و من واقعا خجالت میکشم تو جمع ها برم ... . دیگه جرات نمیکنم حرفی بزنم یا کاری کنم. چون مدام میترسم.. دعوا کنه با بره به همه بگه ، گوشه گیر شدم ...
من ذاتا دختر ساکت و آرومی هستم. ولی به واسطه اون پرخاشگر و عصبی شدم ، منم پا به پاش دعوا میکنم چون سکوتم جواب نداده واقعا وجه اخلاقی ام جلو آشنا و غربیه از بین رفته. دیگه هیچ کس منو اون دختر آروم و با شخصیت نمی بینه ... اما میخوام تموم شه...
بچه ها من واقعا متنفرم از خواهرم ...

کاربری دست من ویار (رفیق صمیمیم هست)کمتر کارگاه بازی دربیاریدانقد صمیمی هستیم که از ریزترین چیزای همم خبرداریم دیگه کاربری مشترک که چیزی نیست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بایدجایی که اون هست تو نباشی مهمون میاد تا اون نشته تو نیا به هیچ وجه دهن به دهن نشو اونم همینو میخا ...

دیگه کم اوردم😔

کاربری دست من ویار (رفیق صمیمیم هست)کمتر کارگاه بازی دربیاریدانقد صمیمی هستیم که از ریزترین چیزای همم خبرداریم دیگه کاربری مشترک که چیزی نیست

خودت باش،حالا مادوتا خواهر متاهلیم اما تا می توونه منو خراب میکنه وموفق هم بوده

اون نامزد داره من مزدوج شدم

اون نامزد داره من مزدوج شدم

خوب وقتی متاهلی یکم دیگه صبر کن برو خونه خودتون و قطعا ارتباط

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            

من حالا ننه بزرگم اینجوریه دوباره تند جوابشو دادم دیگه هم تو مهمونیا جایی که اون هست امکان پیش اومدن حرف وجود داره پیشش نمیرم اصلا هم مثل قبل بهش محل نمیدم تنها راهش اینه بی محلی بی محلی بی محلی همین فقط همین

کاش می شد باهاش حرف بزنی بدونی مشکلش با تو چیه شاید ریشه تو کودکیتون داره و حتما ی جایی ی کاری ی حرفی ناخواسته یا خواسته زدی و باعث شدین برنجین از هم و این مسئله با گذشت زمان بزرگتر شده

کاش می شد باهاش حرف بزنی بدونی مشکلش با تو چیه شاید ریشه تو کودکیتون داره و حتما ی جایی ی کاری ی حرف ...

تو بچگی کلی کتکمون میزدن

افغانی؟

نه بابا چطور

من حالا ننه بزرگم اینجوریه دوباره تند جوابشو دادم دیگه هم تو مهمونیا جایی که اون هست امکان پیش اومدن ...

کاراش ازار دهندس