تنها_ماندم_بدون_تو مدیر عضویت: 1399/06/07 تعداد پست: 7781 عنوان حس ششم هفتم هشتمم هرچی داری بیا رو کن | مشاهده متن کامل بحث + 2113 بازدید | 407 پست 😁🙏یه چیزی بهم بگودرباره ام عاشق آنست که حرفش به عمل ختم شود / ورنه هر مدعی لاف زنی عاشق بود 1404/08/03 | 21:46 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
zhinoooliiiii عضویت: 1404/06/23 تعداد پست: 374 منو ردکردیکی میاد؟ تو چه حالیه.؟ فکر اومدن هس؟ یکمی دربارش بگو میاد،سختشه بیاد حس میکنه اگه بیاد شاید تو قبولش نکنی یا غرورش بشکنهته دلش به اومدن فکر میکنهدو دله
ساجدت عضویت: 1404/05/04 تعداد پست: 557 سنتی که نه ولی خب خانواده ها در جریانن و احتمالا خانواده ت از قبلتر طرف رو میشناسن بستگی به انتخابت ... عزیزم این دوستم اوا که درموردش پرسیدم که ارتباطم باهاش درست میشه یا نه اون چطور ادمیه کی میره تو رابطه؟
عاشق_خیانتکار عضویت: 1401/10/20 تعداد پست: 713 قهوه و نسکافه یا خودت یا یکی از نزیکانت دوستانت خوششون نمیاد ولی فک میکنم خودت اهلشی کمی قرتی هستی م ... منم میگیکی ازدواج می کنم چجوریاسرابطه ام با دوست پسرم چجوریه؟ دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ 💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚
bluescream عضویت: 1403/04/29 تعداد پست: 7161 میاد،سختشه بیاد حس میکنه اگه بیاد شاید تو قبولش نکنی یا غرورش بشکنهته دلش به اومدن فکر میکنهدو دله عزیزم از منم میگین ؟ ماه یا فصل تولدم ؟ برمیگرده ؟ ممنونم عزیزجانم 🥹🩵✨️💐🫂 مرا دردی ست اندر دل که گر گویم زبان سوزد اگر پنهان کنم، ترسم که مغز و استخوان سوزد... https://daigo.ir/secret/71667746367
mehtajon عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 23909 لواشک نه ولی عاشققق رب انارم از جنگل خوشم میاد و شهرم جنگل انچنانی نداره و اره ته دلم اضطراب دارم با ... باز خوب گفتم دیگه؟😂😂😂😂 اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته
zhinoooliiiii عضویت: 1404/06/23 تعداد پست: 374 شخصیتش خوبه؟حس میکنی چکارست کادر درمانه یا مهندس؟سنتیه؟ اره خیلی خیلی خوشبخت میشیمهندسه سنتی نیست ولی خانواده ها در جریاننو طرف بگیره
قارامان عضویت: 1398/10/20 تعداد پست: 3395 منو ردکردیکی میاد؟ تو چه حالیه.؟ فکر اومدن هس؟ یکمی دربارش بگو @zhinoooliiiii
عاشق_خیانتکار عضویت: 1401/10/20 تعداد پست: 713 میاد،سختشه بیاد حس میکنه اگه بیاد شاید تو قبولش نکنی یا غرورش بشکنهته دلش به اومدن فکر میکنهدو دله من🥺کی ازدواج می کنم چجوریهبا دوست پسرم چی میشه رابطم دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ 💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚
همسرش عضویت: 1402/07/02 تعداد پست: 9976 ا یا س یا ناره چرا نکنی زمان ازدواجم کی ویژگیاش میگیط و م بهمدیگه برگشت دارن
دخترشهریوریr عضویت: 1400/08/13 تعداد پست: 16384 اره خیلی خیلی خوشبخت میشیمهندسه سنتی نیست ولی خانواده ها در جریاننو طرف بگیره عزیزم من حدودا ۴ ساله جدا شدم،خواستگار جدیدمآدم خوبیه،تا حالا ازدواج نکرده ولی دلم نیست،،حست چیه به اخرش،،ازدواج باب میل دارم چه طوریآشنا میشم؟
mehtajon عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 23909 اره خیلی خیلی خوشبخت میشیمهندسه سنتی نیست ولی خانواده ها در جریاننو طرف بگیره کجا اشنا میشیم؟من به مهتا خیلی وابستم(نوزاده)اون بزرگ بشه چطور میشه؟رنگ لباسم شاده یا تیره؟ اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته
ساجدت عضویت: 1404/05/04 تعداد پست: 557 سنتی که نه ولی خب خانواده ها در جریانن و احتمالا خانواده ت از قبلتر طرف رو میشناسن بستگی به انتخابت ... این سوالمو هم جواب میدیی عزیزم من داداشم حدودا سی سالشه و خب همش خاستگاری که میریم خراب میشه و مجرده اخرش ازدواج میکنه؟ چه زمانی
zhinoooliiiii عضویت: 1404/06/23 تعداد پست: 374 عزیزم از منم میگین ؟ ماه یا فصل تولدم ؟ برمیگرده ؟ ممنونم عزیزجانم 🥹🩵✨️💐🫂 بهار اره گلم ولی احتمالا وقتی برگرده تو چسبیدی به زندگیت و شاید نخوایش
mehtajon عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 23909 عزیزم من حدودا ۴ ساله جدا شدم،خواستگار جدیدمآدم خوبیه،تا حالا ازدواج نکرده ولی دلم نیست،،حست چیه به ... بخدا قبلا گفتم منو یادته؟ اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته
zhinoooliiiii عضویت: 1404/06/23 تعداد پست: 374 @zhinoooliiiii دو دله احتمال زیاد میادنمیدونم تو اون موقع انتخابت چیه