تنها_ماندم_بدون_تو مدیر عضویت: 1399/06/07 تعداد پست: 7788 عنوان حس ششم هفتم هشتمم هرچی داری بیا رو کن | مشاهده متن کامل بحث + 2113 بازدید | 407 پست 😁🙏یه چیزی بهم بگودرباره ام عاشق آنست که حرفش به عمل ختم شود / ورنه هر مدعی لاف زنی عاشق بود 1404/08/03 | 21:46 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
zhinoooliiiii عضویت: 1404/06/23 تعداد پست: 374 همش درسته امسال چی میارم بین فیزیوتراپی هوشبری رواشناسی؟مهاجرت میکنم کجا و چندسال دیگه؟جمع بستگی دار ... هوشبریاسترالیا ، سوییس، اتریش یا ترکیه شاید حول حوش 7 9 سال دیگه
mehtajon عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 23915 ن درست بوووووووود قهوه و نسکافه یا خودت یا یکی از نزیکانت دوستانت خوششون نمیاد ولی فک میکنم خودت اهلشی کمی قرتی هستی موهای لختی داری کمی وز اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته
zhinoooliiiii عضویت: 1404/06/23 تعداد پست: 374 من کی ازدواج میکنم؟ کی میرم تو رابطه؟ دانشگاه میرم؟ 4 تا 6 سال دیگه یه سال قبل ازدواجت شایدم دوسالاره حتما میری تلاشتو بیشتر کن همین تو میتونی
mehtajon عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 23915 هوشبریاسترالیا ، سوییس، اتریش یا ترکیه شاید حول حوش 7 9 سال دیگه شخصیت همسر ایندم و ایا تنها میرم؟وای اره احمال قوی یاحسین چه دیر😂😂 اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته
zhinoooliiiii عضویت: 1404/06/23 تعداد پست: 374 قهوه و نسکافه یا خودت یا یکی از نزیکانت دوستانت خوششون نمیاد ولی فک میکنم خودت اهلشی کمی قرتی هستی م ... از قهوه متنفرممممممممممم هم خودم هم خانواده ممممقرتی هم هستم موهام تا پارسال این شکلی بود نمیدونم چرا موج دار شده عاشقشونممممم
zhinoooliiiii عضویت: 1404/06/23 تعداد پست: 374 شخصیت همسر ایندم و ایا تنها میرم؟وای اره احمال قوی یاحسین چه دیر😂😂 احتمالا به جریان مهاجرتت مربوط میشه ازدواجتیا باهم میرید یا میاد پیشت یا اون از اول اونجاستخیلی دوست داره همین
ساجدت عضویت: 1404/05/04 تعداد پست: 559 4 تا 6 سال دیگه یه سال قبل ازدواجت شایدم دوسالاره حتما میری تلاشتو بیشتر کن همین تو میتونی با همونی که میرم تو رابطه ازدواج میکنم؟ شغلش در چه سطحه ازدواجم سنتیه یا قبلش دوستیه دانشگاه همین کنکور اول قبول میشم یا میمونم پشت پرستاری قبول میشم یا چیز دیگه مرسی عزیزم
mehtajon عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 23915 از قهوه متنفرممممممممممم هم خودم هم خانواده ممممقرتی هم هستم موهام تا پارسال این شکلی بود نمیدونم چر ... ای جونمااا اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته
ساجدت عضویت: 1404/05/04 تعداد پست: 559 4 تا 6 سال دیگه یه سال قبل ازدواجت شایدم دوسالاره حتما میری تلاشتو بیشتر کن همین تو میتونی مرسی عزیزمم
mehtajon عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 23915 احتمالا به جریان مهاجرتت مربوط میشه ازدواجتیا باهم میرید یا میاد پیشت یا اون از اول اونجاستخیلی دوست ... شخصیتش خوبه؟حس میکنی چکارست کادر درمانه یا مهندس؟سنتیه؟ اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته
قارامان عضویت: 1398/10/20 تعداد پست: 3404 از قهوه متنفرممممممممممم هم خودم هم خانواده ممممقرتی هم هستم موهام تا پارسال این شکلی بود نمیدونم چر ... منو ردکردیکی میاد؟ تو چه حالیه.؟ فکر اومدن هس؟ یکمی دربارش بگو
mehtajon عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 23915 از قهوه متنفرممممممممممم هم خودم هم خانواده ممممقرتی هم هستم موهام تا پارسال این شکلی بود نمیدونم چر ... ادامس شیرینی دوست داری لواشکم دکست داری مثلا رب انار؟جنگل اهلش هستی یا شهری زندگی میکنی که چنگل زیاد داره از یه چیزی ترس تو دلته اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته
zhinoooliiiii عضویت: 1404/06/23 تعداد پست: 374 با همونی که میرم تو رابطه ازدواج میکنم؟ شغلش در چه سطحه ازدواجم سنتیه یا قبلش دوستیه دانشگاه همین ک ... سنتی که نه ولی خب خانواده ها در جریانن و احتمالا خانواده ت از قبلتر طرف رو میشناسن بستگی به انتخابت داره اگه یه چیز تاپ بخوای شاید سال بعد اگه متوسط به بالا همین امسالبازم ادما میتونن طالعشون رو تغییر نه ولی سرعت ببخشن فقط تلاش بیشتر هر چی بهت فکر میکنم همین میاد تو ذهنم
zhinoooliiiii عضویت: 1404/06/23 تعداد پست: 374 ادامس شیرینی دوست داری لواشکم دکست داری مثلا رب انار؟جنگل اهلش هستی یا شهری زندگی میکنی که چنگل زیاد ... لواشک نه ولی عاشققق رب انارم از جنگل خوشم میاد و شهرم جنگل انچنانی نداره و اره ته دلم اضطراب دارم بابت همهههههههه چییییییییی
ساجدت عضویت: 1404/05/04 تعداد پست: 559 سنتی که نه ولی خب خانواده ها در جریانن و احتمالا خانواده ت از قبلتر طرف رو میشناسن بستگی به انتخابت ... مرسییی طرف ادم خوبیه؟ شغلش اینا چطوریه