2777
2789
عنوان

چه هاکی به سرم بریزم

811 بازدید | 76 پست

ی اشتباهی کردم وشوهرم فهمید..چندماه پیش ی مهمونی دوستانه دعوت شدم بااطلاع خودش رفتم ولی نمیدونستم مختلطه.اونجا متاسفانه من سرجای خودم داشتم یکم ادامیومدم ولی کنارم یکی دوتااز مردا بودن.ازقضاخالم ک اونم بود رفته فیلم گرفته وچندشب پیش شوهرم دید.هیچی نگف ولی دیگه باهام مث قبل نیس.دیگه منو نمیخاد بااینکه توضیح دادم افتادن اونا توفیلم کنارم اتفاقی بوده و اونامتاهل بودن خودشون.لطفا قضاوت نکنین وباحرفاتون نمک رو زخمم نباشید.بخدا قسم نه خیانت کردم و نه اهلش هستم.فقط این فیلم که شوهرم دیده ناراحته که مردا کنارم چی میخان.کسی همچین تجربه مشابهی داشته یادیده؟چیکار کنم اعتماد شوهرم بهم برگرده؟۱۲ ساله زنشم و تابحال کوچیکترین چیزی ازم ندیده.ادمی هم نیستم اهل اینجور جاهاباشم فقط همین ی بار بود که همین یبارهم خاله احمقم ازم فیلم گرفته.اونجا خواهرم بود،بچمم بود همش کنارشون بودم فقط ی دیقه جدا شدم که همین ی دیقه زندگیمو نابود کرد.بنظرتون چی فک میکنه؟باور میکنه من مقصر نبودم و همچی اتفاقی بوده؟چقد زمان میبره مثل قبل بشه؟

و خدایی که در این نزدیکیست..‌ممنونتم خداجون💓🌱

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگر حقیقت همین چیزیه که تو میگی

نباید اصلاً بترسی

اتفاقی  جایی نشستی دو نفر مرد کنارت بودن و تو حواست به اونا  نبود و تو عالم خودت بودی

پس هیچ ترسی نداره

خواهرتم که بود خاله‌تم که بود بچه‌تم که بود یه جمع خانوادگی بود

نگران نباش سعی کن براش توضیح بدی و بگیمطمعن باش اگه بهت اعتماد داشته باشه ناراحتی نمیکنه الکی

توضیح میدم میگه برام مهم نیس،ولی کاراش نشون میده منو نبخشیده و ازم فوق‌العاده دلخوره.دیگه محل نمیده بهم همین دیوونم میکنه

اگر حقیقت همین چیزیه که تو میگینباید اصلاً بترسی اتفاقی جایی نشستی دو نفر مرد کنارت بودن و تو حواست ...

بخدا که جز اینم نبوده و نیست،،ظاهرمم نامناسب نبود فقط شالم افتاده بود دور گردنم..بین دوتا افتادم اتفاقی اونم باورش نمیشه.اون لحظه از شانس منم نه بچم کنارمه و نه خواهرم 😭

توضیح میدم میگه برام مهم نیس،ولی کاراش نشون میده منو نبخشیده و ازم فوق‌العاده دلخوره.دیگه محل نمیده ...

چرا شوهر من هییییچ غیرتی روم نداده؟

امروز یه کار اداری داشتم کارمند اونجا یه آقا بود گفت برات درست میکنم خبر میدم (فرم پرکرده بودم شمارمو داشت)

بعد خبر داد که اکی شده بهم گفت آدرس بده خودم برات میارم منم گفتم نه خودم میام میبرم

به شوهرم  گفتم اینجوری شده ...انگار نه انگار...فقط خوشحال شد گفت برو بگیر😐

هعیییی😑😑😑از بچت بپرس خالت یادش نداده؟یخورده شک کردم ببخشید...صرفا بخاطر محکم کاری میگم

خودمم شک دارم بهش..چرا باید همون لحظه فیلم بگیره؟چرا پاک نکرده؟چرا وقتی کنار خودشو خواهرم و بچمم فیلم نگرفته فقط منه فلک زده رو گرفته؟