ی اشتباهی کردم وشوهرم فهمید..چندماه پیش ی مهمونی دوستانه دعوت شدم بااطلاع خودش رفتم ولی نمیدونستم مختلطه.اونجا متاسفانه من سرجای خودم داشتم یکم ادامیومدم ولی کنارم یکی دوتااز مردا بودن.ازقضاخالم ک اونم بود رفته فیلم گرفته وچندشب پیش شوهرم دید.هیچی نگف ولی دیگه باهام مث قبل نیس.دیگه منو نمیخاد بااینکه توضیح دادم افتادن اونا توفیلم کنارم اتفاقی بوده و اونامتاهل بودن خودشون.لطفا قضاوت نکنین وباحرفاتون نمک رو زخمم نباشید.بخدا قسم نه خیانت کردم و نه اهلش هستم.فقط این فیلم که شوهرم دیده ناراحته که مردا کنارم چی میخان.کسی همچین تجربه مشابهی داشته یادیده؟چیکار کنم اعتماد شوهرم بهم برگرده؟۱۲ ساله زنشم و تابحال کوچیکترین چیزی ازم ندیده.ادمی هم نیستم اهل اینجور جاهاباشم فقط همین ی بار بود که همین یبارهم خاله احمقم ازم فیلم گرفته.اونجا خواهرم بود،بچمم بود همش کنارشون بودم فقط ی دیقه جدا شدم که همین ی دیقه زندگیمو نابود کرد.بنظرتون چی فک میکنه؟باور میکنه من مقصر نبودم و همچی اتفاقی بوده؟چقد زمان میبره مثل قبل بشه؟
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
بله عزیزم باور میکنه یه مدت پا پیچش نشو حرفی نزن اوکی میشه
از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوههای زیبای جسم و زنانگیاش.(امام موسی صدر)
خدا لعنتش کنه که با ده ثانیه فیلمش زندگیمو تباه کرد..چرا وقتی کنار بچم و خواهر بودم فیلم نگرفته.دقیق همون ی دیقه که بین اونا دوتا گوه بودم باید فیلممیگرف؟
امروز صب زنگیدم با گریه بهش توضیح دادم،گفتم که چقد زندگیمو میخام و بخدا اتفاقی شده ولی به ظاهر باور ...
اول اینکه این چیزا رو نمیشه تلفنی حرف زد بعدشم تو زنی میدونی دل شوهرتو چطور بدست بیاری اول توضیح بده بعد تا میتونی ببرش بالا که من جز تو ب مرد دیگه حتی نگاهم نمیکنم. تو برای من از همه بهتری خیلی دیونه ای اگه حتی فکر کنی ی لحظه وجودشون برام مهم بود و حالا برای اثبات حسن نیتم فقط زیر نظر تو و جایی که تو تایید میکنی میرم اینم یاد آوری کن که این ۱۲ سال مشکلی نبوده و این فقط سوتفاهمه و بهش زمان بده مطمین باش برمیگرده روال قبل