2777
2789
عنوان

چه هاکی به سرم بریزم

| مشاهده متن کامل بحث + 931 بازدید | 81 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو خودش که هست،محلمم نمیده،امشب میگه خونه مادرت بمون اونی که نمیزاشت جایی بمونم! بنظرت واقعا درست می ...

به خنده شوخی بگو چی شده اجازه دادی بمونم قبلا دوریمو تحمل نمیکردی 

ببین چی میگه

خونه مامانت نمون ولی به روی خودت هم نیار ...اوضاع رو عادی جلوه بده....هرچقدر پاپی بشی فک میکنه چه ات ...

خب وقتی نمیاد دنبالم چیکار کنم؟؟میگه میخام سرکار بمونم میدونم بهونشه ولی کاری ام ازم برنمیاد

و خدایی که در این نزدیکیست..‌ممنونتم خداجون💓🌱
خب وقتی نمیاد دنبالم چیکار کنم؟؟میگه میخام سرکار بمونم میدونم بهونشه ولی کاری ام ازم برنمیاد

بگو واسه مامانت مهمون اومده یا میخوان برن مهمونی....یا بگو چیزی خونت جا گذاشتی 

یه بهانه جور کن دیگه....

یعنی میدونستی که شوهرت حساسه وبدش میاد چرااول بهش زنگ نزدی وجریان روبگی که اطلاع نداشتی مختلطه و کسب ...

چون میدونستم حساسه نگفتم و یساعته برگشتیم..ادا میومدم چون خواهرم جلوم بود و نگام به همون بود برا مردا که عشوه نمیومدم خبرمرگم

دیگه یباربشین قشنگ توضیح بده و ابراز پشیمونی کن وبهش قول بده که چیزی پنهون نکنی

امروز صب زنگیدم با گریه بهش توضیح دادم،گفتم که چقد زندگیمو میخام و بخدا اتفاقی شده ولی به ظاهر باور نمیکنه میگه نمیتونم هضمش کنم

بله عزیزم باور میکنه یه مدت پا پیچش نشو حرفی نزن اوکی میشه

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
اعصاب خودتو الکی خراب نکن.مردا خودشون همه غلطی میکننزمان بده درست میشه.اصلا یادآوری نکن و درموردش با ...

خودشم بهم‌میگه هرجقد بخای توضیح بدی،بدتر میشه من فکرم بیشتر درگیر میشه.چیکار کنم دلم طاقت نمیاره؟؟طاقت بی محلی هاشو فکرای نابجاشو ندارم.از پریشب عین دیوونه ها شدم هیچی نمیخورم و حتی یساعت هم نمیتونم بخابم از فکروخیال..کاش خدا جونمو میگرف

فک کن قضیه برعکس بودبین دوتا مرد درحال قلیون کشیدن شالت هم افتاده بوده شاید هم حرفاتو باور نکرده الک ...

دعا کن یا بمیرم یا همچی درست بشه😭

نگران نباش سعی کن براش توضیح بدی و بگیمطمعن باش اگه بهت اعتماد داشته باشه ناراحتی نمیکنه الکی

مردهرچقدم اعتماد داشته باشه نمیتونه به روخودش نیاره باورکن الان همسرش خیلی داره اذیت میشه چع فکراکه به سرش نمیزنه

خالت خیلی گوه خورده فیلم گرفته ، خارش داشته

خدا لعنتش کنه که با ده ثانیه فیلمش زندگیمو تباه کرد..چرا وقتی کنار بچم و خواهر بودم فیلم نگرفته.دقیق همون ی دیقه که بین اونا دوتا گوه بودم باید فیلم‌میگرف؟

امروز صب زنگیدم با گریه بهش توضیح دادم،گفتم که چقد زندگیمو میخام و بخدا اتفاقی شده ولی به ظاهر باور ...

اول اینکه این چیزا رو نمیشه تلفنی حرف زد بعدشم تو زنی می‌دونی دل شوهرتو چطور بدست بیاری اول توضیح بده بعد تا میتونی ببرش بالا که من جز تو ب مرد دیگه حتی نگاهم نمیکنم. تو برای من از همه بهتری خیلی دیونه ای اگه حتی فکر کنی ی لحظه وجودشون برام مهم بود و حالا برای اثبات حسن نیتم فقط زیر نظر تو و جایی که تو تایید میکنی میرم اینم یاد آوری کن که این ۱۲ سال مشکلی نبوده و این فقط سوتفاهمه و بهش زمان بده مطمین باش برمیگرده روال قبل