2777
2789
عنوان

چه هاکی به سرم بریزم

| مشاهده متن کامل بحث + 931 بازدید | 81 پست
دلم طاقت نمیاره..از پریشب مثل مرده ها شدم.نه غذا میخورم و نه میتونم یساعت بخابم..بنظرت چقد طول میکشه ...

عزیزم

ولی اگه تحمل کنی بهتر جواب میگیری

یک هفته صبر کن هرچی بخوای دفاع کنی نمیشه بدتر میشه

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
مردهرچقدم اعتماد داشته باشه نمیتونه به روخودش نیاره باورکن الان همسرش خیلی داره اذیت میشه چع فکراکه ...

میدونم خیلی بده

خدا کنه برای هیشکی پیش نیاد 

در من بسیاری از چیزها از بین رفتند که گمان می کردم تا ابد ماندگارند.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درست میشه بابا زمان بده.ملت خیانت میکنن عین خیالشون نیست.مهمونی رفتی دیگه مگه چکار کردی؟بزرگش نکن

اره بخدا..مامانم میگه چرا جوری رفتار میکنی که فک کنه تو کاری کردی؟از بس خودم ناراحتم..اونا بلدن چیکار کنن و چجوری رفتار کنن من فقط دارم غصه میخورم و خودمو نابود میکنم 

و خدایی که در این نزدیکیست..‌ممنونتم خداجون💓🌱
اره بابا مثل قبل میشه ولی زمان میبره یکماهی شد تادرست شد هرچی کم‌محلی کرد اهمیت نده تا درست شه حالا ...

خداکنه همینجوری که میگی باشه..دعا کن همچی درستشه.کاری که نکردم زوره زندگیم خراببشه😔💔

من اینکارا رو کردم ویه مدت کارایی که قبلا می‌گفت رعایت نمی‌کردم و انجام دادم ،نمیگم زود خوب شد ولی ک ...

عزیزم تو چیکار کردی که شوهرت فهمیده؟؟الان رفتارش باهات چطوره؟کامل فراموش کرده و بهت اعتماد داره یا نه

عزیزمولی اگه تحمل کنی بهتر جواب میگیرییک هفته صبر کن هرچی بخوای دفاع کنی نمیشه بدتر میشه

اره چاره ای ندارم تا اینکه زمان بگذره و کنار بیاد..درسته اعتماد داره،کاری نکردم ولی خب بهش حق میدم..فقط دعا کن برام حل بشه و باهام مثل قبل بشه😔💔

اره چاره ای ندارم تا اینکه زمان بگذره و کنار بیاد..درسته اعتماد داره،کاری نکردم ولی خب بهش حق میدم.. ...

ان شاالله 

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)