2777
2789
مرسی بابت راهنماییت ما واسه فارسی دبیرمون یه جزوه داده بنظرت نگیرم اونو همین ماجرا رو بگیرم اوکیه زی ...

اره جزوه دبیرایی که گفتی  خوبه کتابایی که گفتمم خودم نتیجه دیدم  عربی رو من با فلاح و ماجزای بیست19 شدم یازدهم نهایی 

واسه دبیر فیزیک هم قضاتی بگیر عالیههه

نه اون کتابو استفاده نکزدم 

اره جزوه دبیرایی که گفتی خوبه کتابایی که گفتمم خودم نتیجه دیدم عربی رو من با فلاح و ماجزای بیست19 ...

چقدر خوب

منم عربی پارسالو 18/5 شدم فقط آمادگی نهایی قواعد فلاحو دیدم ولی کتاب نداشتم انسال چون خیلی مهم تره باید بگیرم حتما پس ماجرای بیستم میگیرم کنارش 

راستی زبان چی؟؟ با دبیری ویدیو دیدی

من فیزیک ضعیفم همه میگن قضاتی سطح بالا میگه نمیدونم میتونم بفهمم باهاش یا نه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقدر خوبمنم عربی پارسالو 18/5 شدم فقط آمادگی نهایی قواعد فلاحو دیدم ولی کتاب نداشتم انسال چون خیلی م ...

اگر ضعیفی فیزیک حقیقتا نمیدونم 

سطحش متوسط باشی ولی بنظرم اوکیه قضاتی

زبان قریشی و قیومی جفتش دیدم خوبن کتلبم که گفتم ماحرای بیست

اگر ضعیفی فیزیک حقیقتا نمیدونم سطحش متوسط باشی ولی بنظرم اوکیه قضاتیزبان قریشی و قیومی جفتش دیدم خوب ...

تو دوتا رو دیدی نمیتونی بگی کدوم بهتره؟ چون همه اسم همین دو تا رو میگن ولی هیچکس نمیگه کدوم بهتره 

تو دوتا رو دیدی نمیتونی بگی کدوم بهتره؟ چون همه اسم همین دو تا رو میگن ولی هیچکس نمیگه کدوم بهتره

اخه بنظرم واقعا جفتشون در یک حدن نمیشه گفت کدوم بهتره😂😂 

بنظرم در همچین حالتی خودت باید از هرکدوم یک جلسه ببینی انتخاب کنی 

اخه بنظرم واقعا جفتشون در یک حدن نمیشه گفت کدوم بهتره😂😂 بنظرم در همچین حالتی خودت باید از هرکدوم ی ...

آخه الان وقت نمیشه بخوام  ویدیو ببینم بعد انتخاب کنم 

تو خودت مثلا شده دهم با یکیشون ببینی یازدهم با یکی دیگه بعد ناراحت متفاوت شه 

من شنیدن میفگفتن با قریشی تا 18 میتونی ولی اون 2 نمرش سخته ولی قیومی گفت 20 زیاد داشت 

آخه الان وقت نمیشه بخوام ویدیو ببینم بعد انتخاب کنم تو خودت مثلا شده دهم با یکیشون ببینی یازدهم با ...

من دهم قریشی دیدم یازدهم قیومی 

و پشیمون نشدم که با قیومی دیدم  

یعنی از نظر من جفتش یک سطح بود

و امسال چون الماس ماز گرفتم با همون قیومی میخونم

ولی جدا از سطح و نحوه تدریس خودم با قیومی بیشتر حال میکنم