بچها من با این خواهرشوهرم دوسالی میشه تقریبا قهرم یعنی دوساله حرف نزدم اصلا حتی یه کلمه، اون جایی باشه من نمیرم، منم جایی باشم اون نمیره، عید هم دوبار دعوتش کردم نیومد یه بار هم اومد با اونیکی خواهراش سر من و یه مسائل دیگه دعوای درست و حسابی راه انداخت و رفت، حالا امشب بله برون دخترشه ، شوهرش زنگ زده به همسر من که امشب شام بیاید خونه ما.... البته اینم بگم این خواهر شوهرم نه فقط با من با بقیه هم یکی در میون قهره ، حالا من موندم چیکار کنم برم نرم؟؟ بقیه خواهر شوهرام میگن بیا ولی حرف نزن محل نزار اما من دلم نیست کلا برم
نرو اما اگه میتونی شوهرت رو بفرس برا دل خواهرزادش بره
با شوهرم کاری ندارم بره یا نره کلا مردونه زنونه جداست، بعد اینکه شوهرم با دامادشون خوبه اما با خواهرش کلا سر ارث و اینا مشکل داره ولی میره اصلا خونشون با خونه ما دوتا خونه فاصله داره کلا بریمم باهم نمیریم
چون خودش زنگت نزده ب نظرم ب همسرت بگو بره و شما نرو
خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزهگان»شادمان شوند. وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان! من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم 💔همین قدر تلخ💔.
نرو اما اگه میتونی شوهرت رو بفرس برا دل خواهرزادش بره
با شوهرم کاری ندارم بره یا نره کلا مردونه زنونه جداست، بعد اینکه شوهرم با دامادشون خوبه اما با خواهرش کلا سر ارث و اینا مشکل داره ولی میره اصلا خونشون با خونه ما دوتا خونه فاصله داره کلا بریمم باهم نمیریم
ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل) دوجمله از #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم میکند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار میکند، نمیتوانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".