2777
2789

من پدرم فوت شده از بچگی

خواهر برادر ندارم 

خواستگار برام اومده ایشون خیلی زرنگ و با سیاستن 

اما مامانم واقعا داره با سادگیش ابرومو می‌بره فکرکنید تو این شرایط که هر دختری نیاز داره یکی باشه تو خواستگاری خوب حرف بزنه همه چیو راست و ریست کنه مامان من با سادگیش داره گند میزنه به همه چی دارم سکته میکنم احساس بی پناهیو بی کسی دارم😭😭 

مثلا امروز طرف زنگ زده بگه فردا مادرم باهاتون تماس میگیره و فلان قرار و اینا بزاره مامان من شروع کرده از این حرف میزنه ک این تو خونه زیاد کار نکرده ها 

این لوس بار اومده ها 

این پدر نداشته جایی یا سفری چیزی نتونستم ببرمش 

مدام نقطه ضعف میده دست طرف 

یا میگه اسم ازدواج میاد من تنو بدنم میلرزه 

اخه چرا اینو جلو طرف میگی مادر من 

چرا ترحم میخری😭چیکارکنم بچه ها چیکارکنم 

یا زیادی میخنده شوخی میکنه سریع صمیمی میشه

بگو خواهر بزرگ ترت بیشتر حرف بزنه و به مادرت یاد بدید عزیزم عمویی دایی خاله ای مادر بزرگی پدر بزگی کسی نیست مجلسو دست بگیره؟

گویا واقعا سختی ها فانی اند و سرسختان باقی‌‌💫🧚‍♂️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بگو خواهر بزرگ ترت بیشتر حرف بزنه و به مادرت یاد بدید عزیزم عمویی دایی خاله ای مادر بزرگی پدر بزگی ک ...

ندارم خواهر برادر عزیزدلم 

دایی دارم 

ولی هنوز کسی با خبر نیس تازه قراره بیان با مادرش 

وای مامان اون خیلی با سیاسته من چیکارکنم آخه 

ندارم خواهر برادر عزیزدلم دایی دارم ولی هنوز کسی با خبر نیس تازه قراره بیان با مادرش وای مامان اون خ ...

ای وای عزیزدلم به داییت بگو ایشون صحبت کنه

گویا واقعا سختی ها فانی اند و سرسختان باقی‌‌💫🧚‍♂️

باهاش صحبت کردی؟

اره ناراحت شد تازه 

منم چیزی نگفتم دلش بشکنه بعد اینکه تنها شدم کلی گریه کردم زنگ زدم به خواستگارم ک یکم ماست مالی کنم گفتم یکم اجتماعی تر از منه مامانم و فلان 

انقدر اصلا داغونم 

اونم گفت عیب نداره از رو سادگیه اشکال نداره 

انگار مواد مذاب ریختن تو فرق سرمممم

مادرشوهر من با همین کاراش و حرفاش ،کاری کرده الان دخترش۴۳ سالشه و هنوز وردلشه 

گاهی از دستش عصبانی میشم،میگم خودت دستی دستی بدبختی کردی 

بهترین خواستگار هارو پرونده

فقط 21 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
همیشه توی آسمون، از یه ارتفاعی به بعد،ابری وجود ندارد، پس اگه آسمون دلت ابری شد،با ابرا نجنگ! فقط کمی اوج بگیر.
بگو خواهر بزرگ ترت بیشتر حرف بزنه و به مادرت یاد بدید عزیزم عمویی دایی خاله ای مادر بزرگی پدر بزگی ک ...

میگه خواهر برادر نداره 

#ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ_اَلَّلهُمـّ؏جِّل‌لِوَلیِڪَ‌الفَرَج.   این “نخوابیدم تا برسی” عجب لاو لنگوئجیه؛ خوش به حال کسایی که از این تکست‌ها میگیرن.

آخی عزیزممم درکت میکنم ..کاش میتونستم من بیام اونجا صحبت کنم چون میفهمم آدم دوست نداره فامیلش این مرحله رو متوجه بشهد..کاش حداقل نمیگفت مسافرت نتونستم ببرمش بشین باهاش صحبت کن خودت بهش یاد بده ایشاله هر چی هست خیر باشه برات آرزوی خوشبختی دارم عزیز دلم

مادرشوهر من با همین کاراش و حرفاش ،کاری کرده الان دخترش۴۳ سالشه و هنوز وردلشه گاهی از دستش عصبانی می ...

وای خدا 

قلبم تیر میکشه باورت میشه خوابم نمیبره 

کاریم از دستم برنمیاد که 

من به اندازه کافی استرس دارم بجای اینکه یکی کنارم باشه عاقلانه رفتار کنه و صحبت کنه مامانم بدتر تنو بدنه منو میلرزونه 

میگه آدرستونو بده یهو دیدی سر کوچتونما 

مثلا اینو محترمانه نمیگه ک برای تحقیق و فلان میخواییم مدام با شوخی و مزاح نابجا حرف و به حاشیه میکشه

آخی عزیزممم درکت میکنم ..کاش میتونستم من بیام اونجا صحبت کنم چون میفهمم آدم دوست نداره فامیلش این مر ...

حرف زدم قانع نمیشه تازه ناراحت شد فوشمم داد 

واقعا کاش یکیو داشتم 

من چیکار کنم اخه